Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A jelenlegi páromat vagy az ex páromat? Tanácstalan vagyok!
márnitá:
Hogy miért most tért vissza az ex és miért nem előbb?Hát ezt én is szeretném tudni,talán mert lehet,nem is igazi nagy szerelem,ami idővel kiderülne,vagy csak mert most van itt ennek az ideje.Fogalmam sincs :/ Azért dobtam ki anno,mert halálosan szerelmes voltam a mostaniba,csak amíg ő más csajjal volt,mert megcsalt,gondoltam én sem leszek egyedül és akkor jött az ex,persze tetszett és vonzott,mint pasi,nem csak úgy leakasztottam valakit a szögről.De aztán a párommal kibékültünk és hát így ő járt rosszul.Én mégis úgy érzem,hogy mind kettőt szeretem,persze nem egyformán.Nem félek az egyedül léttől,erre nem is lenne gondom,mert bármikor találnék mást,ez most lehet nagyképűen hangzik,de nem tehetek róla,anyuék így raktak össze.Ennek ellenére mégsem a nagyvilági nők életét élem..és valóban nem egyszerű,és már inkább lehet azt mondani rám,hogy karrierista vagyok,mert a legtöbb időmet már ezzel töltöm,hogy lefoglaljam magam. Azért köszönöm,hogy írtál! :-)
NyolcOne9: tényleg hasonló a szitu.
Rózsaszín köd? győzikésjáááááj :D Tinilánynak tetszik lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!