Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A jelenlegi páromat vagy az ex páromat? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Van egy hosszú évek óta tartó kapcsolatom. Az évek alatt sok jót és még több rosszat megéltünk már, de mégis együtt vagyunk, kitartottunk egymás mellett. A párom közben megérett agyilag is, ahogy kell, komolyan tervezi velem az életet (házasság, család, közös karrier), de én már azt érzem, elég, elfáradtam. Úgy érzem azok a dolgok, amikre mindig vágytam, túl későn érkeznek, ezért már nem tudom úgy értékelni azokat. Túl sok fájdalmat okozott, amikor még nem volt elég érett. Szeretem a párom, de mégis azon gondolkozom, hogy komolyan elköteleződjek-e. A másik probléma viszont az, hogy hosszú évek elteltével össze futottam az ex baráttal. Totális kavarodás van bennem, olyan szinten felkavart a dolog, hogy ha tudnám ő érez-e legalább annyit irántam, mint én ő iránta, lehet nem gondolkoznék ennyit, hogy hogyan tovább, de sajnos nem tudok rajta eligazodni és rá kérdezni sem mertem eddig. A két férfi némely tulajdonságban hasonló, de mégis ellentéte egyik a másiknak. Ami az egyiknél poztív, az a másiknál negatív és így fordítva. Amit nem értek, hogy az ex kapcsolat kb 1 hónapig tartott anno, mégis olyan nyomot hagyott bennem, amit eddig nem is tudtam. És nem tudok ellene tenni, érzem hogy van köztünk egy erős vonzalom egymás iránt, de nem jutunk egyről a kettőre, nem tudom mit akarhat tőlem az ex. Vajon csak szórakozik, vagy komolyan gondolná, de mivel komoly kapcsolatban vagyok, nem lép. Nem értem miért hozta úgy a sors,hogy megint találkozzunk ennyi év után. Ha valaki tudna tanácsot adni, azt megköszönném, mert én döntésképtelen vagyok. Köszönöm!
2013. nov. 7. 11:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, a megcsalást azt már nem láttam amikor a választ írtam. már az elsőnél dobni kellett volna.
2013. nov. 7. 13:31
 22/26 NyolcOne9 ***** válasza:
2013. nov. 7. 13:33
 23/26 A kérdező kommentje:

márnitá:

Hogy miért most tért vissza az ex és miért nem előbb?Hát ezt én is szeretném tudni,talán mert lehet,nem is igazi nagy szerelem,ami idővel kiderülne,vagy csak mert most van itt ennek az ideje.Fogalmam sincs :/ Azért dobtam ki anno,mert halálosan szerelmes voltam a mostaniba,csak amíg ő más csajjal volt,mert megcsalt,gondoltam én sem leszek egyedül és akkor jött az ex,persze tetszett és vonzott,mint pasi,nem csak úgy leakasztottam valakit a szögről.De aztán a párommal kibékültünk és hát így ő járt rosszul.Én mégis úgy érzem,hogy mind kettőt szeretem,persze nem egyformán.Nem félek az egyedül léttől,erre nem is lenne gondom,mert bármikor találnék mást,ez most lehet nagyképűen hangzik,de nem tehetek róla,anyuék így raktak össze.Ennek ellenére mégsem a nagyvilági nők életét élem..és valóban nem egyszerű,és már inkább lehet azt mondani rám,hogy karrierista vagyok,mert a legtöbb időmet már ezzel töltöm,hogy lefoglaljam magam. Azért köszönöm,hogy írtál! :-)

NyolcOne9: tényleg hasonló a szitu.

2013. nov. 7. 16:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Rózsaszín köd? győzikésjáááááj :D Tinilánynak tetszik lenni?

2013. nov. 7. 17:02
 25/26 A kérdező kommentje:
Anno én is voltam tini lány,de azóta felnőttem. Győzike zebra csíkos, a szerelem meg rózsaszín ködös :-)
2013. nov. 7. 20:09
 26/26 márnitá válasza:
Szia! Tudtunk segíteni? Sikerült döntened?
2013. nov. 16. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!