Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok együtt a párommal. Mindig is féltékeny voltam, megbeszéltük, hogy egyedül nem megy egy bizonyos helyre mert nem szeretném, aztán rá pár napra ott volt egyedül és elméletileg egyedül 1700 ért evett a kfc-ben. De ezt is csak azért tudom, mert találtam egy blokkot nála. Mindegy is, nem csináltam nagy ügyet belőle..persze azt mondta, hogy egyedül volt ott. Aztán minden rendben volt, erre csak úgy véletlen kirakta a gép neki valahogy az egyik oldalra a volt barátnőjével egy közös képet, de ő azt mondta, hogy nem tudja, hogy került oda. Én már nem tudom mit higgyek el neki és mit ne..úgy érzem hülyére vesz. Szakítsak vele? Mi legyen? 22/L
2013. nov. 2. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
legyél csak vele hadd nézzen hülyének
2013. nov. 2. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
hazudott nem?
2013. nov. 2. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!