Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A jelenlegi páromat vagy az ex páromat? Tanácstalan vagyok!
Szerintem nem vagy döntésképtelen ebben az ügyben. nagyon is jól tudod mit szeretnél, csak valami megerősítésre vársz tőlünk...bár nem tudom, hogy az ilyeneket miért más emberektől kérdezed, mert mindenki más, más igényekkel. van akinek ebben a helyzetben a jelenlegi párod kellene, van aki az exedhez menne, van akinek egyik sem. Csak te tudod, hogy neked melyikre van szükséged, melyik kell.
De én külső szemmel most úgy látom, hogy neked még szabadság kell, nem akarod elkötelezni magad a jelenlegi barátoddal komolyabban, ahogyő szertné (házasság, család)
Szia. Nem tudom hogy várod el bárkitől is hogy normális választ adjon, ha te magad kihagyod és utólag írod hogy megcsalt többször is.
1. Szerintem zárd le az előző kapcsolatodat mielőtt belekezdesz egy másikba.
2. Ne egy 1 hónapos ember miatt dobd el a mostanit. ()
1) Te nem szereted a jelenlegi a barátodat, ez tiszta sor. Ráadásul meg is csalt, már akkor el kellett volna hagyni. Szakítanod kell vele. Gondolom anyagilag rendben van, egzisztencia, stb... Ezért kötődsz hozzá.
2) Az ex-szel kellene megpróbálnod, bár nem tudom, miért csak 1 hónapig tartott. Nyilván van benned egy "mi lett volna, ha..." érzés.
3) Ha vele sem működik, akkor nem visszaugrani a jelenlegihez, hanem keresni egy harmadikat.
4) Azért azt áruld már el, hogy hogyan lehet együtt lenni valakivel évekig, miközben más után vágyakozol?
Te döntesz, nekünk nem kell veled itt egyetérteni, de valamire felhívnám a figyelmed, amit te írtál:
"a szerelem nagy úr"
...nem tudom, gyanús. De ami biztos viszont: A szerelem illúzió, ami meg illékony dolog. (egyéni vélemény: sokkal inkább hasonlít a fingásra, mint egy domináns úrra)
3. Ha annyira felkavar az ex és ez igazi nagy szerelem lenne akkor miért nem hamarabb tért vissza az életedbe?
Vagy eleve miért dobtad ki a mostani helyett anno? Két férfit nem lehet egyszerre szeretni, de én azt is megkockáztatom hogy egyiket sem szereted szerelemből egyikkel csak megszokásból vagy a másik meg mentő övként szolgál mert félsz az egyedülléttől. Hát nem könnyű dolog de vagy szemet hunysz és úgy mész férjhez hogy szenvedsz egész életedben ( aki többször meg csalt az még többször megfog míg egyszer öregségedre elhagy)vagy kezdesz új életet egyenlőre egyedül akinek később szerelemből leszel felesége és gyermekei anyukája. Vagy ha karrierista vagy akkor sikeres üzlet asszony! Bárhogyan is döntesz ez a te életed! Te neked kell tudni mi a jó, saját magadnak ne hazudj! Senki nem fog pálcát törni feletted. Te élsz ebbe a kapcsolatban! Mérlegelj és tedd fel a kérdést magadban NEKEM EZ ÍGY JÓ? Aztán majd később ha már kiheverted majd eldöntöd hogy az exed kell vagy egy harmadik. Sok sikert! :-)
NyolcOne9! Én szeretem a páromat,ha nem szeretném,nem lenne ilyen problémám.De már nem olyan erős a szerelem,mint akkor,amikor sorba megbocsájtottam minden félrelépést.Ezek a dolgok is csorbítják az érzéseket.Igen,anyagilag és egzisztenciális kérdésben is rendben van,ahogyan én is,szóval ez kilőve. Nem ez dominál.Kérlek olvasd vissza a kommentjeimet és megkapod a választ az exel való csak 1 hónapra. Nem úgy éltem együtt évekig a párommal,hogy közben más után vágyakoztam.Ez a vágyakozás az utóbbi 2-3 hónapban alakult ki,előtte szó sem volt erről.
17-es válaszoló: Szerelem nagy úr.
Én ezt úgy értem,hogy amikor az ember előtt ott van jó vastagon a rózsaszín köd,akkor az ember sajnos hülye,nincs külvilág,csak az adott személy forever és semmi más. Tehát én voltam olyan hülye,hogy mindent megbocsájtottam,pedig más már ki adta volna az útját. Na én ezt így értettem. :)
A jelenlegi barátodat nem becsülöd meg, nekem nagyon az jön le, hogy már nem szereted. Ne csapd be. Adj esélyt neki, hogy olyan lányt találjon magának, aki tiszteli, becsüli és szereti.
Az exxel pedig... nos a szakítás soha nem véletlen. Vele sem volt véletlen. Ha akkor nem működött, most miért működne?
Ennyire félsz egyedül lenni? Hogy mindenképp valamelyiknek a nyakába akarsz akaszkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!