Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés, Választás elé lettem állítva, mit tegyek, FONTOS?
A történet lényege annyi, hogy megismertem egy srácot, akivel nagyon szeretjük egymást és nagyon jó vele, nyugodtam mondhatom, hogy életem szerelme, ilyen még senkivel nem volt, miatta rá is vettem magam, hogy itthon elmondom mi a helyzet, mert ugye sokáig nem lehet egy kapcsolatot így folytatni.
Mind a 2 szülőm nagyon rosszul fogadta, napokig nem is beszéltünk, de most se sokkal jobb a helyzet, rossz a hangulat, lenéznek, sokszor (titokban) sírtam is emiatt, pedig ez előtt sose tettem.
A lényeg, hogy választás elé állítottak, hogy vagy Ők vagy a bu*i haverom (direkt így írom, mert így mondták), ha őt választom mehetek is itthonról.
Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?
Még tanulok, nem tudok itthonról elmenni, viszont ha maradok mi lesz?Nem fogom tudni elfelejteni, nem fogok tudni teljes emberként élni, nem lenne boldog pillanatom.
19/F
Nézd, a szüleidnek ettől függetlenül szeretniük kellene és elfogadni téged. Ha erre képtelenek információhiányuk miatt, akkor lelkifurdalás nélkül hazudhatsz nekik.
Ha fontos a barátod, de a szüleid támogatása is, akkor csak ezt a megoldást látom. Nehéz, de nem lehetetlen.
Vagy elmentek együtt pszichológushoz, aki felvilágosítja majd a szüleidet.:D De azt nem hiszem, hogy fizetnék.
Róla tudják és el is fogadták (vagy legalábbis megtűrik).
Ő sem tud megoldást, ahogy én sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!