Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire álszentek a nők?
18:27
De gondolom, te is megkaptad, hogy így a csúnya általánosítás meg úgy nem ugyanolyan mindegyik...
Aztán lefogadom, hogy aki ezt írja, az a legálszentebb mind között
Már alapjaiban gondok vannak a felfogással. Álszent csak az lehet, aki "szentnek" állítja be magát, vagyis olyan dolog látszatát próbálja kelteni, ami erény. Nos, a szex nem akarása mióta erény? A szex mióta szentségtelen dolog? Semmióta. Szóval aki tagadja, hogy szereti a szexet, az szimplán idióta, nem pedig "álszent".
Btw nő vagyok, és imádom a szexet.
ami jó, az jó
azt akarja és csinálja az ember
"némelyik jobban odavan érte, mint a férfi" - az a némelyik fel is vállalja, hidd el. Aki meg nincs oda érte, az nem vállalja fel és nem is szereti. (A nők 50-81%-ának soha életében nem volt és nem is lesz hüvelyi orgazmusa, miért is rajongana akkor a szexért????!!!!)
Aki meg élvezi, az be is vallja. Én pl. bevallom, hogy imádom a szexet (de csak megfelelő pasival, nem akárkivel!).
A nők azzal élvezik a szexet, akivel jó is. Egyébként tényleg csak nyűg.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom:)Azokkal a pasikkal akik bénácskák voltak, tényleg nem kívántam... De amióta olyannal vagyok aki érti a dolgát, azóta szinte minden nap kívánom, és a férjem is.:)
Nem álszentség ez, csak a nők nem feltétlenül látják jónak elmondani hogy nem az a gond hogy nem szeretik a szexet, csak az hogy épp veled nem szeretik mert nem jó.
Mert ha megmondják az igazat, hogy szar vagy az ágyban, akkor meg jön az hogy minden nő szemét mert megbántják a pici lelkecskédet...így inkább egyszerűbb füllenteni, mint aztán hallgatni a siránkozásodat.
27/N
Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Kijelented, hogy mindenki álszent, jöhet bármilyen hasznos, elgondolkodtató válasz, te csak szajkózod a hülyeségeidet minden alap nélkül. Minek szólítod meg a nőket, ha nem is vársz tőlük választ?
De választ várok, csak nem igazán jön...
De próbáljuk meg, gondolkodtass el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!