Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire álszentek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire álszentek a nők?

Figyelt kérdés
Folyton játsszák, hogy mennyire zavarja őket, hogy a pasijuk sokat akar velük szexelni meg hogy ez nekik milyen rossz és ők tulajdonképp nem is szeretik a szexet, noha némelyik jobban odavan érte, mint a férfi. Mi ennek az oka?
2014. jan. 2. 18:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

18:27

De gondolom, te is megkaptad, hogy így a csúnya általánosítás meg úgy nem ugyanolyan mindegyik...

Aztán lefogadom, hogy aki ezt írja, az a legálszentebb mind között

2014. jan. 2. 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Már alapjaiban gondok vannak a felfogással. Álszent csak az lehet, aki "szentnek" állítja be magát, vagyis olyan dolog látszatát próbálja kelteni, ami erény. Nos, a szex nem akarása mióta erény? A szex mióta szentségtelen dolog? Semmióta. Szóval aki tagadja, hogy szereti a szexet, az szimplán idióta, nem pedig "álszent".

Btw nő vagyok, és imádom a szexet.

2014. jan. 2. 18:29
 13/24 Költőnő? ***** válasza:

ami jó, az jó

azt akarja és csinálja az ember

2014. jan. 2. 18:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát nekem anyukám meg a nővérem is mindig úgy beszélt a szexről mint valami gusztustalan filmekbe csókolóztak akkor azt mondták fújj ezekután mindig is kétségeim voltak hogy a nők szeretik e egyáltalán a szexet
2014. jan. 2. 18:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Megint a butaságok.... A teljes kép nem ebből áll.
2014. jan. 2. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:

"némelyik jobban odavan érte, mint a férfi" - az a némelyik fel is vállalja, hidd el. Aki meg nincs oda érte, az nem vállalja fel és nem is szereti. (A nők 50-81%-ának soha életében nem volt és nem is lesz hüvelyi orgazmusa, miért is rajongana akkor a szexért????!!!!)

Aki meg élvezi, az be is vallja. Én pl. bevallom, hogy imádom a szexet (de csak megfelelő pasival, nem akárkivel!).

2014. jan. 2. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Kijelented, hogy mindenki álszent, jöhet bármilyen hasznos, elgondolkodtató válasz, te csak szajkózod a hülyeségeidet minden alap nélkül. Minek szólítod meg a nőket, ha nem is vársz tőlük választ?
2014. jan. 2. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:
hahahaha :) jót nevettem
2014. jan. 2. 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

A nők azzal élvezik a szexet, akivel jó is. Egyébként tényleg csak nyűg.

Nekem legalábbis ez a tapasztalatom:)Azokkal a pasikkal akik bénácskák voltak, tényleg nem kívántam... De amióta olyannal vagyok aki érti a dolgát, azóta szinte minden nap kívánom, és a férjem is.:)

Nem álszentség ez, csak a nők nem feltétlenül látják jónak elmondani hogy nem az a gond hogy nem szeretik a szexet, csak az hogy épp veled nem szeretik mert nem jó.

Mert ha megmondják az igazat, hogy szar vagy az ágyban, akkor meg jön az hogy minden nő szemét mert megbántják a pici lelkecskédet...így inkább egyszerűbb füllenteni, mint aztán hallgatni a siránkozásodat.

27/N

2014. jan. 3. 00:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Kijelented, hogy mindenki álszent, jöhet bármilyen hasznos, elgondolkodtató válasz, te csak szajkózod a hülyeségeidet minden alap nélkül. Minek szólítod meg a nőket, ha nem is vársz tőlük választ?

De választ várok, csak nem igazán jön...

De próbáljuk meg, gondolkodtass el!

2014. jan. 3. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!