Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire álszentek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire álszentek a nők?

Figyelt kérdés
Folyton játsszák, hogy mennyire zavarja őket, hogy a pasijuk sokat akar velük szexelni meg hogy ez nekik milyen rossz és ők tulajdonképp nem is szeretik a szexet, noha némelyik jobban odavan érte, mint a férfi. Mi ennek az oka?
2014. jan. 2. 18:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
még mindig nem megérteni kell őket...
2014. jan. 2. 18:22
 2/24 anonim ***** válasza:
hogy álszentek
2014. jan. 2. 18:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Ha nem megérteni akkor mit?
2014. jan. 2. 18:24
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyforma, de az sem mindegy, hogy egy nő épp milyen pasival van együtt, mennyire stresszes periódust él át. Van, amikor inkább a meghittség, babusgatás esik jobban, vagy a lelki támasz.
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Te nem tudom melyik világban élsz kishaver. Imádom a szexet, kapcsolatban napi 3, és képzeld, a körülöttem lévő nők is így vannak vele. Eszébe sem jut senkinek sem megjátszania a prűd nőt. Ugyanis felnőtt embernek szüksége és igénye van a szexre, akár férfi , akár nő. Rossz társaságban mozogsz.
 6/24 SullaFelix89 ***** válasza:
Igen az, hogy álszentek, de pont azért, mert állszentek, mind tagadni fogja, hogy azok.
 7/24 anonim ***** válasza:
Megsütni?
2014. jan. 2. 18:25
 8/24 anonim ***** válasza:

Na most erre én mit mondjak?

Én nem voltam soha ilyen,akkor én már nem is vagyok nő?

Szerintem ez egy csúnya általánosítás,mert nem ez jellemző az egész női nemre csak egy bizonyos százalékára(akiket én is elítélek de legalábbis nem értem a gondolkodásmódjukat))

2014. jan. 2. 18:26
 9/24 anonim ***** válasza:
Amúgy egyszer ugyanezt kérdeztem mint te kérdező választ még most se nagyon kaptam amitől előrébb lennék
2014. jan. 2. 18:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg, ne csodálkozzatok. Legtöbb nő, ha felvállalja, hogy szereti a szexet, és esetleg kalandja is van, mert ha nincs kapcsolata is vágyik rá, rögtön világi r*bancnak van elkönyvelve. Ha nem mondja, álszentnek. Talán ha nem lennétek ennyire kritikusak, s nem csak a férfi tehetne meg mindent a farka után kúszva, akkor a nők is bátrabban mernének véleményt mondani.
2014. jan. 2. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!