Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ennyire álszentek?
velem például egy olyan lány hülyéskedett itt, aki rendes pasit keresett :)
akkor most kik a gonoszak?
mindegy, én már nem is merek neten ismerkedni, mert ez arctalan, mindenki átveri a másikat.
Kedves Kérdező!
És mibe mernél fogadni, hogy ha elkezdenénk ismerkedni pár nap múlva bejelentenéd, hogy találtál mást vagy szimplán nem válaszolnál többé?
Nekem általában ez a tapasztalatom :(
Eddig minden egyes nő ezt csinálta, aki rendes pasit keresett és velem akart ismerkedni.
Persze utána nem írnak ki olyan kérdést, hogy "miért vagyok ennyire álszent?"
Egyik ismerősöm ismerőse (lány) folyton azt írogatja Facebook-on hónapok óta, hogy a normális pasik kihaltak, meg minden pasi csak a lyukra játszik.
De bezzeg a múltkori kiírása nem ezt bizonyította: "De jó volt a múltkori este a haverokkal! Lacika, Peti, Csabi, remélem minél hamarabb találkozunk." A bátyjának meg már majdnem 1 éves kapcsolata van.
Amikor szembesítettem a dologgal, akkor meg jött a gyenge magyarázkodás, hogy "Hát ők nem ilyenek, dehát a kivétel erősíti a szabályt.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!