Hogy legyen egy ronda fiúnak önbizalma ha a lányoktól ilyen üzeneteket kap?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a "Facebook" nem Társkereső oldal de nem ez az első hogy Átlagos lányoktól ilyen üzenetet kapok akik nem "Tizes" TOP Modell lányok. Még is elküldenek az "Anyámba" és végig sértenek. KÉP: [link]
Ti hogy reagálnátok egy ilyen üzenetre sorstársaim?
17/F
2013. nov. 30. 15:16
1/16 anonim válasza:
te komolyan alapháttérképet használsz?
2/16 BlackSword válasza:
Erre??? Sehogy... Neked valaha kellett ez az IQ-fighter??? A ganéforgató lapáttal nem piszkálnám...
3/16 anonim válasza:
Most egy olyan "lánytól" aki ilyen intelligenciával rendelkezik, mint ami a szövegből kiderült, mégis mit vársz?
Egy 10/10-esnek is csak odalökné, hogy hú DIK de leszopn*m a baszottnagy farkad.
4/16 anonim válasza:
Már bocs de ilyen p*csákkal minek foglalkozol??
5/16 anonim válasza:
Mikor tanuljátok már meg, hogy pont az ilyen véleményeket NEM szabad felvenni?
6/16 anonim válasza:
Nem tudom annyira felnagyítani, hogy elolvassam, mert mobilon vagyok. Viszont vagy nem foglalkozol vele és törlöd üzeneteket avagy visszaírsz és ő letilt. Írhatod neki, hogy "te se vagy szép, de gondoltam hátha a belsőd értékes. Látom az is hányadék...". Vagy hasonlókat, de nem feltétlen jó ez neked. Úgy is utálni fog és te is lesüllyedsz arra a szintre.
7/16 anonim válasza:
Dátumot állítsd át windowsodon.
8/16 anonim válasza:
Egy ilyennel nem szabad foglalkozni. Egy ilyen reakciótól még nem dől össze a világ, sőt még azt sem jelenthetjük ki biztosan, hogy ronda vagy. Tudom mert én is ronda vagyok, viszont én egész életem során csak ilyen üzeneteket kaptam lányoktól.
9/16 anonim válasza:
Egyrészt ilyenekkel nem szabad foglalkozni...
Másrészt mióta ismerkedsz vele és Te miket írtál neki? Azért nem mindegy mire kap az ember ilyen választ.
10/16 anonim válasza:
Ez egy ostoba p*csa. Ne foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!