Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy legyen egy ronda fiúnak...

Hogy legyen egy ronda fiúnak önbizalma ha a lányoktól ilyen üzeneteket kap?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a "Facebook" nem Társkereső oldal de nem ez az első hogy Átlagos lányoktól ilyen üzenetet kapok akik nem "Tizes" TOP Modell lányok. Még is elküldenek az "Anyámba" és végig sértenek. KÉP: [link]

Ti hogy reagálnátok egy ilyen üzenetre sorstársaim?

17/F

2013. nov. 30. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
te komolyan alapháttérképet használsz?
2013. nov. 30. 15:18
 2/16 BlackSword ***** válasza:
94%
Erre??? Sehogy... Neked valaha kellett ez az IQ-fighter??? A ganéforgató lapáttal nem piszkálnám...
2013. nov. 30. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Most egy olyan "lánytól" aki ilyen intelligenciával rendelkezik, mint ami a szövegből kiderült, mégis mit vársz?

Egy 10/10-esnek is csak odalökné, hogy hú DIK de leszopn*m a baszottnagy farkad.

2013. nov. 30. 15:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de ilyen p*csákkal minek foglalkozol??
2013. nov. 30. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor tanuljátok már meg, hogy pont az ilyen véleményeket NEM szabad felvenni?
2013. nov. 30. 15:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom annyira felnagyítani, hogy elolvassam, mert mobilon vagyok. Viszont vagy nem foglalkozol vele és törlöd üzeneteket avagy visszaírsz és ő letilt. Írhatod neki, hogy "te se vagy szép, de gondoltam hátha a belsőd értékes. Látom az is hányadék...". Vagy hasonlókat, de nem feltétlen jó ez neked. Úgy is utálni fog és te is lesüllyedsz arra a szintre.
2013. nov. 30. 15:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Dátumot állítsd át windowsodon.
2013. nov. 30. 15:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyennel nem szabad foglalkozni. Egy ilyen reakciótól még nem dől össze a világ, sőt még azt sem jelenthetjük ki biztosan, hogy ronda vagy. Tudom mert én is ronda vagyok, viszont én egész életem során csak ilyen üzeneteket kaptam lányoktól.
2013. nov. 30. 15:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ilyenekkel nem szabad foglalkozni...

Másrészt mióta ismerkedsz vele és Te miket írtál neki? Azért nem mindegy mire kap az ember ilyen választ.

2013. nov. 30. 15:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ostoba p*csa. Ne foglalkozz vele...
2013. nov. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!