Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vagy van még remény?
pontosan ez a helyzet
ha nem akarsz lelkileg teljesen megnyomorodni, lépj.
tőle már semmit nem várhatsz, neki viszont még akad mit elvenni
ha önként akarod neki adni a maradék önbecsülésed tedd.
de sztem már Te is tudod, mit kell tenned, a kérdés csak az, h képes leszel e rá
Ez a kapcsolat már rég halott. Feléd nőtt, nem fog változni. A közös vállalkozás nem indok, lelkileg csak belerokkansz.
Hasonló cipőben voltam én is, csak férfiként. A fogamzásgátló megölte a párom libidóját. 2 évig tűrtem, aztán szeretőm lett. Azóta ez megoldódott.
Lelkileg teljesen a sárba tipor, elérte, hogy ne legyen önbizalmad. Mire vársz??? Ne hallgass senkire, aki nem látja át, a szüleidre. Más miatt ne szenvedj.
És nyugi, nem másnak neveltél belőle férfit, ő nem fog változni, és egy határozott nö, amint így viselkedik, elzavarja.
Ezek szerint nem hiába éreztem mindig azt, hogy nem szabad vele összeköltöznöm. Ő mindig győzködött engem, hogy menjünk el a szüleimtől albérletbe, de én sosem mertem, azt hittem azért, mert én vagyok a gyenge, de azt éreztem, nem mehetek el vele, mert nem bízhatok benne ilyen téren. Kb egy vajas kenyeret is alig tudott sokáig megcsinálni, mellettem kupálódott egy kicsit, de önállóan még mindig életképtelen lenne, nem is értem, hogy volt kollégista. Egyébként van egy közös háziállatunk, régen vele is tök sokat foglalkozott, de már úgy kell könyörögni, hogy néha-néha nézzen rá, azt is a nyakamba varrta, aztán meg csodálkozik, hogy vele jobban szeretjük egymást, mint a páromat akármelyikünk. Tőle legalább kapok törődést.
Az meg csak hab a tortán, hogy egy nővel jár nap mint nap dolgozni kocsival, napi 2 óra az út, kettesben egy kocsiban... ez mindenkinek szemet szúrt, akinek eddig meséltem. Hiába egy trampli a csaj, a volt csajai is többségében azok voltak, mégis őket legalább néha lefektette...
Egyszeruen nem hiszem el,hogy valaki meg olyannal jon,hogy penzert eladod magad neki,meg h mocsok vagy...ez most komoly?
Szerintem k**vára nem erdemel meg teged a csavo,de gondolom nem igy akarod leelni az eleted. minel hamarabb szabadulj meg tole,eleinte nagyon nehez lesz,de gondolj a jovodre. h mennyire fogod banni,h eddig is vele volta. ez a csavo egy rakas szanalom. pff...
es amugy miert nem jossz ki a csaladoddal,ha megkerdezhetem? de ha nem szeretnel valaszolni,mert magan ugy,azt is megertem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!