Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy ne? Csak értelmes válaszokat kérek
Ahogy érzed.
Biztos, hogy nem szereted? Akkor nem éri meg vele maradni...
az az erős szerelem nem tart örökké, normális ha egy idő után ez enyhül
ha csak erről van szó, akkor ne szakíts vele
ha más a baj, akkor viszont ne áltasd
szerelem ide vagy oda, egy a lényeg tisztán:
vele akarsz lenni vagy sem.
Hasonló cipőben jártam én is kb. 1 éve, a párommal. 4.évünket töltöttük és kezdtem érezni hogy a rózsaszín felhők már nincsenek felettünk. Gondoltam a szakításra, de nem megoldás volt, csak opció. Elvittem vacsorázni, eljártunk néhány helyre, kicsit változtattunk az eddigieken. Romantikáztunk sokat. Akármilyen érdekes, újra egymásba szerettünk, azóta eljegyeztem és boldogok vagyunk.
Persze lehet nálatok teljesen más minden, de nem árt ha mérlegelsz. 3 év nem kevés idő, lehet kicsit ellaposodott, de változtatni lehet rajta. Ha szereted, őszinte, hűséges és figyelmes veled, akkor nem árt átgondolni még egyszer ezt a szakítást.
IGEN!!!!!!!!!
Látom te még nem voltál ilyen helyzetben, hidd el minden ilyesmi kapcsolatban lévő egyén szembenéz ezekkel a problémákkal, aztán a jobbik fele szakít, és aztán rájön, hogy ez volt a jó választás. Akkor is, ha utána még szenved, és hiányozni fog a másik (a megszokás)! Persze hogy fájni fog, és nehéz lesz... mindenki ezt érzi, de szánalmas a megszokás rabja lenni, amikor érzed, hogy MÁSSAL AKARSZ LENNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!