Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A párom már jó ideje nem az, akinek megismertem. Főleg amióta külföldön van, és havonta látom. Folyton veszekszünk, már több, mint fél éve tart ez az állapot és egyre nehezebben viselem. Pár napja is volt egy kis összeveszésünk, ami odáig fajult, hogy most nem szólunk egymáshoz. :D Lehet, hogy gyerekes, de a 3 évünk alatt nem volt ilyen. A családommal "szövetkezik" a hátam mögött, nekik mondja el, hogy mit érez pontosan és nekem nem képes. Így folyton megoldatlanok maradnak a problémák, de most megtudtam, hogy mit mondott rólam és nagyon fáj. Nem sok jót jósolok magunknak. :/ Priviben kifejtem, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm. L

2013. dec. 22. 03:12
 1/8 Dwight Schrute ***** válasza:

Nemrég láttam egy filmet, abban volt ez a szöveg:

Dobj fel egy érmét, és mikor a levegőben van, akkor rögtön rájössz melyik oldalnak szurkolsz :D

2013. dec. 22. 03:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is láttam. :D De most nem tudom melyiknek szurkolnék. Nincs mit feldobni, nem ér ennyit sem már az egész.
2013. dec. 22. 03:19
 3/8 Dwight Schrute ***** válasza:
ez most kicsit fura, mert azt írod nem tudod melyiknek szurkolnál, aztán meg, hogy már ennyit se ér az egész :D na mind1 késő van jóéjt
2013. dec. 22. 03:21
 4/8 anonim ***** válasza:
ha gondolod irj privit. L
2013. dec. 22. 04:27
 5/8 anonim ***** válasza:
figyelek!
2013. dec. 22. 07:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted akkor egyértelmű.
2013. dec. 22. 09:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Szeretem, csak már egyre inkább úgy érzem, hogy nincs értelme. A problémákat a szőnyeg alá söpri, és a hátam mögött beszéli ki. Erőlködés már az egész, főleg, hogy nem is tervezi, hogy hazajön és én sem hogy ki megyek. Mert nem is lenne hova, meg annyira megváltozott, amióta kint van, hogy kicsit kiábrándít. Szinte csak a kellemes emlékek miatt vagyok vele és reménykedem, hogy lehet még olyan szép és jó, mint annak idején.
2013. dec. 22. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

engem érdekelne részletesebben is.

2013. dec. 23. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!