Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele? De nagyon szeretem
2013. okt. 21. 13:55
szolgalelkű vagy. ilyen akarsz maradni egész életedben? gratula. szakíts vele, még fiatal vagy.
2013. okt. 21. 13:57
"lehulyez lebunkozz amyamekat szidja"
Nem tisztel se téged, se a családod...
Szerintem egyértelmű... Szakíts vele...
2013. okt. 21. 13:57
Társfüggőségnek hívják azt, amiben szenvedsz.
Írhatom azt, hogy szakíts vele, de úgysem fogsz. Inkább először próbálj meg valahogy változtatni a magadhoz való hozzáálláson, ami ha nem megy, akkor menj el pszichológushoz. Utána pedig szakítás, mert NEM VAGY BOLDOG!
2013. okt. 21. 13:59
Kedves kérdező! :)
Pobáld meg megbeszélni vele a dolgokat, ha meg nem megy igy tarts szünetet. És meglátod majd akkor hogy hogyan tovább. Korod? Nemed?
Ha a szüleid tiltanak tölle bizonyára okkal teszik. De ezt mindenképp probáld meg tisztázni a pároddal. Mond el neki hogy mit érzel és miben szenvedsz hiányt. Mond el neki hogy neked az igy nem megy. Vizsgáld meg a reakciójit. Ha tud változni és változtatni a viselkedésmodján ne hagyd ott. De ha nem megy, vagy nem akar akkor kár érte harcolnod. Csak könnyeket csal a szemedbe. :)
2013. okt. 21. 13:59
Elöző vagyok. Ha gondolod irj privit :)
2013. okt. 21. 14:01
7/9 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok. Es o az elso fiu az eletemben biztos ezert nehez annyira. De ugyerzem kihasznal nagyon. Amugy vannak olyan napok mikor nagyon kedves de van mikor tonkretesz teljesen
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad ma.Ismételni tudom csak magamat:ébredj fel,és hagyd ott a fenébe.Nem ez az egy fiú él a földön.Ráaádsul a szüleid sem biztos véletlenül tiltanak tőle.
2013. okt. 21. 14:37
ugyan ebben a helyzetben vagyok.:/ semmibe vesz engem és tudom is .. de ha szakítanék sokkal jobban szenvednék .. azt pedig nem bírnám.. mert egyszer már megtettem.. egy hónapig nem beszéltünk megkeresett h szeret elbasztam a barátokat választottam.. mert biztos voltam benne h megint átfog vágni.. most ismét együtt vagyunk folyton megbánt lelkileg és észre sem veszi .. könnyű azt mondani h ‘ szakíts.. ‘ nem ők fogják érezni azt az ürességet amit érezni fogsz.. esetleg próbáld visszaadni neki.. csináld úgy mintha nem foglalkoznál vele.. helyette ink menj el a barátokkal megenni egy sütit v meg inni egy forró csokit.. ne érj rá mindíg mutasd meg neki milyen érzés neked.. ha szeret felfogja.. remélem tudtam segítwni :)
2013. okt. 21. 14:38
Kapcsolódó kérdések: