Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek olyan fiúért?
Figyelt kérdés
Akivel már sok bonyodalom volt közöttünk és tudom hogy nehéz lenne a folytatás is mert tudom hogy nem ő a megfelelő hozzám, és én se hozzá .. de vmiért szeretem azt hiszem? Segítsetek..2013. dec. 29. 22:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Hadd legyen boldogabb nélküled.
3/8 anonim válasza:
Nem sok konkrétumot adtál, de szerintem még egy utolsó próbát megér. Hívd el, beszéljétek meg, hogy mik okozták a bonyodalmakat, legyél vele őszinte.Ha mégis folytatnátok, de nem lenne jobb a helyzet, akkor ne húzd sokáig, lépj ki bátran, véglegesen a kapcsolatból, biztos találsz valakit aki jobban illik hozzád!
4/8 anonim válasza:
ha tudod hogy nem a megfelelő akkor nincs miről beszélni,tovább kell lépni
5/8 A kérdező kommentje:
Annyiszor megalázkodtam már, többet nem akarok.. és ő se fog. Nincs mese, tovább kell lépni, a szerelemnek meg múlnia kell, ugye?:-)
2013. dec. 29. 22:51
6/8 anonim válasza:
Hát kérdés,hogy kölcsönös-e ,mert amit tenni szeretnél az a fiú "szerepe" inkább
7/8 anonim válasza:
Olyanért ne harcolj,aki nem illik hozzád,ráadásul nem is küzd érted.
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg beszélni vele min is vesztetek össze, sose adj fel semmit végképp ha még szereted, hívd fel vagy hívd el egy személyes találkára vagy éppen interneten keresztül, adjatok egy esélyt az egésznek, ha nem változik akkor lépj tovább, és nincs olyan hogy nem ő a megfelelő ha nem lenne megfelelő akkor nem is szeretnéd. Amúgy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!