Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan küzdjek?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a párommal.az lenne a problémám,hogy tudom h szeret,de nem mutatja ki kellőképpen.nem kezdeményez öleléseket,csókokat,nem mondja csak nagyon ritkán h szeret.és ez nekem kevés.azt mondta kb másfél hónappal ezelőtt h nem hagyom h harcoljon értem.szóval én ebből azt szűröm le h kicsit elérhetetlenebbnek kéne lennem,és nem kéne ennyire kimutatnom h szeretem.mit tegyek?kérlek segítsetek?hogy legyek elérhetetlenebb,hogy harcolni tudjon értem?megéri egyáltalán küzdenem?szeret abban 100%-ig bizots vagyok csak nem úgy mutatja ahogy kéne.segítsetek kérlek,mert én ebben nem vagyok jártas,én ha szeretek valakit akkor azt maximálisan kimuatatom,és ez eddig nem volt probléma.....2013. dec. 12. 22:34
1/5 anonim válasza:
Hát én most nem akarlak megbántani de szerintem arra gondolt a barátod hogy megfojtod..:)
Elérhetetlenebb akkor vagy, ha azt érzi a srác, hogy nem kaphat meg téged..
Pl.: én azt tenném a helyedbe, hogy nem keresném őt, megvárnám míg ő keres (facebookon, telefonon, személyesen akárhogy...)
Ha meglátod őt, találkoztok akkor ne ugorj a nyakába, ne csókold ne öleld, várd meg amíg ő teszi. Addig csak beszélgessetek vagy nem tudom, de felfog neki tűnni..:)
Persze továbbra is legyél vele kedves, mond neki hogy szereted meg minden, de amiket irtam, azt gondold át mert szerintem jót tenne.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.megfogadom.csak nehéz,de megfogadom mert szeretem és nem akarom elengedni...
2013. dec. 12. 22:59
3/5 A kérdező kommentje:
ha valakinek van ilyen fajta tapasztalata,azzal szivesen beszélgetnék priviben is...
2013. dec. 12. 23:00
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de hetente kétszer 3 globulusz STAPHISAGRIA CH30-at, ha elszopogatnál, (éhgyomorra), akkor lehet, hogy nem lennél ennyire kihasználható. (Legjobb lenne, ha elmennél egy homeopátiás orvoshoz és meséld el neki a diszharmonikus elmeállapotodat, hogy jobban tapadsz a pasidra, mint ő Rád. Meg fog gyógyítani. és akkor nem erőltetetten fogsz átnézni rajta, hanem magadtól és őszintén.)
5/5 A kérdező kommentje:
"kedves utolsó" válaszoló.elég bunkóra sikerült a válaszod.normális hozzászólásokat vártam.tanácsot kértem nem oltást.szeret a pasim tudom,csak nem úgy mutatja ahogy kéne.negatív kommenteket nem kérek,csak tanácsokat....hogyan tudnám elérni h jobban ragasszkodjon????ez a kérdés ha valaki nem értené....
2013. dec. 12. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!