Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem gáz, ha lányok küzdenek egy fiúért?
Figyelt kérdés
Fiúk, ti mit szólnatok hozzá?2013. okt. 17. 13:03
2/9 anonim válasza:
attól függ ki ellen és milyen fegyverzettel rendelkeznek a harcoló felek. én nem kűzdenék egy fiúért ha lány lennék, de mivel fiú vagyok, nem zavar ha kűzdenek értem a lányok, úgyse kapnak meg.
3/9 anonim válasza:
Nem gáz, lehet még meg is szerzik a pasit, de hogy az a pasi nem lesz annyira oda értük az is tuti! Lát egy nőt, aki csorgatja utána a nyálát, mindent megtesz, azért hogy övé legyen a pasi... Hol ott az izgalom, hogy a férfi megszerette a "nagy prédát"? Csak tálcán kínálja magát...
4/9 anonim válasza:
Nem gáz,de azért nem csinálnék hülyét magamból egy pasi miatt.
L
5/9 anonim válasza:
Meztelenül egy olajos, csúszós gumimedencében bármikor megkezdhetne értem 2 lány de félő, hogy 2 győztest avatnék. Szóval örülnék és nem gáz.
6/9 anonim válasza:
Nem gáz, csak tudni kell, mi az a pont, ahonnan már nem érdemes, és ahonnan már szánalmas.
7/9 anonim válasza:
volt már rá példa, nincs véleményem róla, tőlem kinyírhatják egymást :D
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy elsőre hihetetlennek fog hangzani, de statisztikai felmérések szerint a lányok/nők 91-93%-a teszi meg az első lépést egy sikeres ismerkedés/kapcsolat felé. Szóval a kérdésedre válaszolva, nem, nem gáz hiszen majdnem minden lány "küzd" egy férfiért.
Az más tészta, hogy ittasan vagy nem ittasan egy szórakozóhelyen egy pasi egy tucat csajhoz odamegy, de az esetek többségében le is koptatja mindenki. Ez a statisztika a SIKERES kapcsolatlétesítésekre vonatkozik.
9/9 laci911 válasza:
Jöttek már oda nők ,de az mind csak 1 menet volt .
Amúgy nincs le írva sehol sem , hogy ki kezdeményezzel , ha tetszik akkor oda kell menni valami indokkal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!