Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek volt/van idősebb 20-30-40 évvel idősebb párja, válaszolnátok néhány kérdésre?
1 Mekkora volt a korkülönbség és hány éves voltál?
2 Ki kezdeményezett?
3 Mi vonzott benne, miért mentél bele?
4 Ki vetett véget a kapcsolatnak, miért lett vége?
5 Megbántad?
6 Kezdenél újra vele vagy más idősebb férfivel?
Szia!
Párum ugyan nem húsz, "csak" 16 évvel idősebb nálam.
27 éves voltam, amikor megismerkedtünk egy közös ismerősünknél és már első alkalommal órákig beszélgettünk. Tetszett, hogy értelmes, jó a humora és, hogy bármiről lehetett vele beszélni.
18 évvel ezelőtt találkoztunk, 17 éve vagyunk házasok, három gyermekünk van.
1. 18 különbség, 16 voltam
2. közös, ismertük egymást alakultak a dolgok
3. érettség, a kora, mindenről lehetett vele beszélgetni
4. nincs vége
5. van amit igen, van amit nem bántam meg
6. nem kezdenék idősebbel, csak korombelivel vagy fiatalabbal
Köszönöm a válaszokat, és akkor még megkérdezném, ha tart a kapcsolat,
7 mióta vagytok együtt és tervezed-e, hogy véget vetsz, vagy van jövője a kapcsolatnak?
1 Én 20, ő 33.
2 Ő kezdett el udvarolni, de nem volt ellenemre már akkor sem.
3 Mindig is jobban vonzottak a 30-35 közötti pasik.
4 Én, mert korához képest mégis komolytalan volt, érdekes felfogása volt egy két szituációban.
5 Nem.
6 Vele nem. Más hasonló korú pasival bármikor (természetesen nem így ismeretlenül, hanem ha megvannak az alap dolgok, én is érdeklem őt-ő is engem).
írd le légy szíves, én se tenném fel névvel és arccal ezt a kérdést, de itt mindent lehet.
valószínű a 30 évvel idősebb plátói szerelmét sem hangoztatja ez a lány, de itt le merte írni.
1. 22 év a korkülönbség, és 22 éves voltam,ő 44.
2. 2 évig próbált randira hívogatni,de a kora miatt nem akartam, de végül nem bírtam tovább,és én hívtam el:)
3.A kisugárzása, ahogy ránéztem, szó szerint lezsibbadt mindenem.
4. 2 éve együtt vagyunk, fél év után költöztünk össze.
5. Nem. A szívemnek amúgy sem tudtam parancsolni.:)
6. Ha vele vége lenne, szerintem nem kezdenék újra ennyi idős férfivel.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!