Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek volt/van idősebb 20-30-40 évvel idősebb párja, válaszolnátok néhány kérdésre?
Figyelt kérdés
1 Mekkora volt a korkülönbség és hány éves voltál?
2 Ki kezdeményezett?
3 Mi vonzott benne, miért mentél bele?
4 Ki vetett véget a kapcsolatnak, miért lett vége?
5 Megbántad?
6 Kezdenél újra vele vagy más idősebb férfivel?
2013. okt. 17. 10:02
11/14 anonim válasza:
15 évesen egy 33 éves férfi. 16 évesen meg 38, de vele csak csókolóztam, végül nem alakult ki több, de a lelki dolgok sokkal komolyabbak és mélyebbek voltak attól függetlenül, hogy testiség nem alakult ki.
12/14 anonim válasza:
30 évvel idősebb a párom 11 éve vagyunk együtt:)Nagyon jó vele és járnék újra idősebbel talán nem ennyire időssel azért:)
13/14 anonim válasza:
1, 38 évesen 28 év kül.
2, én
3, nem tudom, mi vonzott, ez nem agy-dolog, csak elkezdett nagyon vonzani
4, nincs vége, új kapcsolat
5, nem, de még friss, és kicsit félek, hogy ez hogy lesz...
6, ezt sem gondoltam volna...
14/14 anonim válasza:
1. Jelenleg 18 éves vagyok, Ő 60.
2. Én.
3. Pénze miatt.
4. Jelenleg is tart.
5. Nem bánom, nekem a kényelemes élet és a luxus a fontos.
6. Csak ha van elég dohánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!