Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? SZakitsak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SZakitsak vagy ne?

Figyelt kérdés
A barátommal már 1 léve vagyunk eggyütt, de ugy érzem hogy kezdem unni, vagyis már nem annyira jó mint régebb. Szeretem nagyon, jó vele, ő is szeret, de úgy érzem hogy kicsit jobb lenne egyedül, de viszont mikor belegondolok hogy milyen lenne nélküle akkor rossz..szakitani nem akarok mert félek h nagyon rossz lesz nélküle...érzelmileg sem akarom ugymond kihasználni. :-s
2013. dec. 29. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Lehet, hogy valami konkrét dolog lapul a háttérben, ami miatt így érzel, csak most így egyedül nem jössz rá, viszont ha megbeszélitek, talán meg is lehetne oldani. Semmiképpen ne hitegesd és ne hazudj neki. Ha bizonytalan lettél, ott már valami gond van.
2013. dec. 29. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem a barátnőm így dobott ki...

Szerinted lehet ezen változtatni? Túl sok időt töltetek együtt? Túl monoton lett a kapcsolatotok? Ez okozhatta ezt? Több változatos közös program kellene?

Sok kérdés felmerül ilyenkor az emberben, de amikor már kimondja a másik fél hogy vége, akkor ezen már nem lehet változtatni.

2013. dec. 29. 19:28
 3/5 anonim válasza:
Mérlegelj, hogy lenne jobb vele vagy nélküle. Tényleg szereted-e annyira, hogy vele maradj? Ha valakiben felmerül a szakítás kérdése, az mindenképpen arra utal, hogy valami megromlott kettőjük között. Viszont a mai világ azért olyan amilyen, mert az emberek, ha valami elromlik eldobják, ehelyett meg kellene javítani. Próbáld vele megbeszélni, hogy mi az ami miatt úgy érzed, hogy szakítanotok kellene és hátha megoldódik a probláma.
2013. dec. 29. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
hát elég sok időt töltünk eggyütt, és lehet h ez a baj, mert kezdem ugy érezni hogy nekem kicsit szabadságra lenne szükségem...
2013. dec. 29. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor egyelőre ne szakíts vele, szerintem az én barátnőm is ezt a hibát követte el. Mi pedig nem is voltunk olyan sokat együtt, de hát ez is relatív, hogy kinek mennyi a sok :) Inkább csak sokszor találkoztunk kevés időre

A megoldás, hogy találkozzatok kevesebbszer, és majd kiderül, hogy így újra többet fogsz-e érezni. Hidd el inkább lesz kevesebbet veled, mint hogy örökre elveszítsen, és legalább addig te is át tudod gondolni a dolgot.

2013. dec. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!