Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vagy van még remény?
Egy mocsok vagy.Ügye tudod?
Szakíts mert tőled fényévekkel jobbat érdemel.
Nincs egyensólyban a kapcsolatotok... bukott a dolog... :/
Egy kapcsolatnak három alappillére van: a szeretet, hogy mennyire szereted a másikat, mennyire ragaszkodsz hozzá, emnnyire tartasz ki mellette, a bizalom, hogy nem jártok félre, és a szex, ha ezek közül valamelyik is megbillen, akkor bukott az egész kapcsolat... :/
Nem tudtlak titeket nőket megérteni ezen a téren. Ha boldogtalan vagy vele mi a retekért szenvedsz továbbra is?
Szakíts ezzel a barommal és keress valami normális férfit magad mellé.
Vágd csak ki a házból nyugodtan megérdemli
1,"szakítópasid", hisz nem gyászoltad el az előzőt kellőképpen
2, nem vagytok egyenrangú felek: ahogy írtad, kikupáltad, megmentetted
3, most ő érzi magát fölérendelt pozícióban
egy kapcsolatnak nem arról kellene szólnia, h hol az egyik gyűri le a másikat, hol a másik
ez nem társkapcsolat.
Eddig az "anyja" voltál, most "kamaszodik" s mint ilyen: el fog lélekben menni előbb utóbb.
így viszont - már megbocsáss - bizony pénzért adod el magad....
maradhatsz ennek égisze alatt és hagyhatod, h mindennap megaláz
vagy veszel egy mély levegőt és kirakod, vállalva, h ő aratja le a babérokat. De megmarad a lelked és s gerinced
Azt már mképp így is úgy is megnyerte, h Te felnevelted.
Nem magadnak.
másnak.
Válassz. Vagy pénz és megalkuvás, vagy tiszta lelkiismeret és gerinc.
Magyarán szerinted elvesztegettem 3 évet a fiatalságomból azért, hogy más felnőtt gyerekét neveljem más nőknek?
A párom szerint egyébként ő akkor is itt tartana, ha én nem lennék, nem gondolja, hogy nekem meg kéne köszönnie bármit is. Ő meg valamiért tök jól elvan ebben az egészben, gondolom csak az érdekl, hogy valaki biztosítja a kaját, a meleget, a vizet, neki meg cserébe csak el kell vinnie ide-oda és vennie kell pár drágább cuccot. Azt, hogy nő vagyok, azt meg észre sem veszi. Talán emiatt kezdtem kényszeres nyomkodásba meg hajtépkedésbe is, ez lehet az oka a kényszeres öncsúfításomnak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!