Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok, ha a párotok olyat mondana, hogy nagy a kofferotok, meg zsíros a hasatok?
Ha poénkodna, visszavágnék.
Ha lenne rajtam + 10 kiló a zabálás és tunyaság miatt, magamba szállnék, és változtatnék (természetesen a hangsúly ebben az esetben is számít, nem mindegy, hogyan hangzik el egy ilyen kijelentés).
Ha meg jogtalanul hangzott el, mert épp diétázol/edzel vagy nem is vagy elhízva, akkor ajánld fel neki, hogy kereshet egy bombázót, ha olyan rossz veled.
Mivel a párom nem egy tahó, tudnám, hogy nem bunkóságból mondta.
A saját párod te ismered, te tudod, mennyire kell tőle komolyan venni. De azt mondom, ha egy ótvar bunkóval élsz együtt, te akartad, szóval ne nyafogj.
Mivel veled jár, feltételezem, hogy maximálisan elfogadott téged, úgy szeret, ahogy vagy. Ha ezek után piszkálódik, én a helyedben megkérdezném tőle, hogy akkor miért nem választott magának inkább ő is egy modell-pálcika-pitcsát.
22/f
És hány centi vagy? Mennyi rajtad az izom?
Mellesleg épp csak a lényeget hanyagolod, hogy milyen szituációban, milyen előzmények után, hogyan is hangzott pontosan el a kijelentés...
Egyébként míg volt a vőlegényemen +30 kiló, én is lazán odavágtam neki, hogy hájas, nagymellű, karfiolseggű, a különféle "becenevekről" már nem is beszélve.
Sosem volt ebből sértődés, mert egyrészt igazam volt, másrészt ettől még tudta, hogy szeretem.
Alapból nem választanék olyan alacsony értelmi szintű embert párnak, aki ha valamivel elégedetlen rajtam, ilyen alpári, bunkó stílusban közli.
Szerencsére a párom soha nem ilyen módon hívná fel a figyelmemet a hibáimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!