Hogyan reagálnátok, ha ebben a formában ajánlanák fel nektek anyósék a tegezést?
Anyu is magázza az anyósát (mamámat), pedig már 25 éve együtt vannak és 23 éve házasok!!
És ez apura is igaz, magázza anyum anyuját.
Ez így helyes. Meg a férjed részéről is az,hogy ha megmondja, hogy ő nem üzenetrögzítő, ha valamit akarnak tőled, akkor mondják meg neked. Ezek szerint úgy is lett.
Ez azért is jó, mert ezek szerint anyósék azért közelednek feléd és a viszony idővel talán tényleg el fog simulni.
Így én sem tegezném őket. Egyébként is nehezen áll rá a szám a tegeződésre így, hogy "üzentek" hogy tegezheted őket ... hát én nem tenném.
Egyébként tegezve és magázva is meg lehet adni a tiszteletet az idősebbnek. Szóval lényegében mindegy.
Én nem tegezném le őket így az biztos. Magázd csak nyugodtan tovább őket, majd ha neked mondják, akkor fogadd el.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!