Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan reagálnátok, ha ebben...

Hogyan reagálnátok, ha ebben a formában ajánlanák fel nektek anyósék a tegezést?

Figyelt kérdés
Házasságkötésünk után nem nekem mondták, hogy tegezzem őket, hanem a férjemnek, hogy mondja nekem, hogy ha gondolom, tegezhetem őket. Kifejezetten nem kedvelnek, de nincs háborúság, mert a férjem leállította őket. A viszony udvarias, korrekt, de távolságtartó.

2013. dec. 18. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az önözéssel a korrekt, udavarias és távolságtartó viszonyt könnyebb megtartani, mint a tegezéssel. Mivel nem tőled kérték, ez nagyon megalázó, tehát ignorálnám ezt. Magáznám őket, addig, amíg nem veszik a fáradtságot, hogy emberszámba vegyenek.
2013. dec. 19. 09:56
 12/15 kovpet ***** válasza:
De gondolom, addig ők is magáztak téged, nem? Mert a csendőrpertu azért nagyon furcsa lett volna szerintem.
2013. dec. 19. 13:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Csendőrpertu volt, igen. :/
2013. dec. 22. 04:43
 14/15 kovpet ***** válasza:
100%
Ha felnőtt vagy és letegez valaki, akkor azzal fel is ajánlja a tegeződést az én értelmezésemben. Olyat csak gyerekként lehet, hogy az egyik fél tegezi a másikat, de az nem tegezheti vissza...
2013. dec. 22. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én anyósomék sosem ajánlották fel a tegezést, de ennek csak örülök, arra viszont határozottan felszólitottak, hogy x nénizés és y bácsizás helyett anyukának és apukának szólítsam őket. De hát nekem van anyukám és apukám, szerencsére. Úgyhogy azóta sehogy sem szólítom őket, csak elkenem (Csókolom, tetszikelés, stb). Nem áll rá a szám, a hideg futkos a hátamon tőle.
2013. dec. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!