Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok erre a helyzetre?
A férjem üzleti útra ment egy egzotikus országba. Egyik este az ismerőseivel és néhány másik magyarral a nagykövetségről elmentek karaokézni. A férjemnek mindig az éneklés volt az egyik hobbija.
Iszogattak, jól érezték magukat, a férjemre pedig rászállt egy vágott szemű lány, de nagyon durván. Ez ilyen jellegű dolog volt: Van valakid? - Házas vagyok. - Ó, itt van a feleséged? - Nincs. - Tudod, hogy nem kell megtudnia. Kérlek segíts, három hónapja nem voltam férfival...
Nagyon nyomult a nő, a férjem pedig hárított. Végül odáig fajult a helyzet, hogy kiment a mosdóba és herén vágta magát egy felmosórongy nyelével, amit ott talált, hogy lecsillapítsa az erekcióját. A nő később feladta a próbálkozást. Amikor hazaértek, rögtön bejelentkezett és elmesélte nekem, hogy mi történt. Hogy reagált az ajánlatra a pénisze, de nagyon idegesítette a szituáció. Nagyon büszke vagyok rá.
Holnap hazajön. És nem tudom, mit tegyek, mert mindig ha arra a nőre gondolok, felmegy bennem a pumpa és legszívesebben dühöngenék. Arra gondolok, ha ott lettem volna, nem ússza meg egy ilyen udvarias elutasítással. Szerintetek sem jó ötlet felhozni a férjem előtt az esetet? Próbáljam meg elfelejteni? Nem akarok előtte kiborulni, ő mindent megtett amit tudott.
A kérdés nem kamu.
Nekem érthető, hogy herén vágta magát... A férfiak a látványra is felizgulnak, nem kellenek hozzá különösebb érzelmek.
... Tényleg csak el kellene felejtenem a dolgot.
Szerintem se mondta volna el ha történt volna valami..Egyszerűen én annyit szűrök le, hogy ezt el kellett mondja hogy tiszta legyen a lelkiismerete.Ezt jobb ha minden nő tudomásul veszi, hogy azzal akivel együtt van, biztos hogy felizgul másra.Csak a kérdés hogy utána kit fektet meg..otthon az asszonyt, vagy az adott helyzetbe azt a másik nőt.És az se titok hogy nézelődnek..
Még mielőtt valaki le tipikus pasizna..nő vagyok..és házas.Csak nem vagyok hülye.
Egyébként pedig senki egyetlen szóval nem állította, hogy megcsalt volna ha nem vágja magát tökön... Mondjuk el akarta kerülni a kísértést? Vagy haragudott magára hogy felizgult egy másik nőre?
Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, adnék neki egy facsipeszt, amit minden egyes alkalommal fel kellene csípnie a zacskójára mielőtt elmegy itthonról, és akkor a megcsalás esélye életünk végéig 0%-ra csökken. Na nem mintha nem bíznék meg benne, főleg ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!