Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit reagálnátok erre a helyzetre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

A férjem üzleti útra ment egy egzotikus országba. Egyik este az ismerőseivel és néhány másik magyarral a nagykövetségről elmentek karaokézni. A férjemnek mindig az éneklés volt az egyik hobbija.

Iszogattak, jól érezték magukat, a férjemre pedig rászállt egy vágott szemű lány, de nagyon durván. Ez ilyen jellegű dolog volt: Van valakid? - Házas vagyok. - Ó, itt van a feleséged? - Nincs. - Tudod, hogy nem kell megtudnia. Kérlek segíts, három hónapja nem voltam férfival...

Nagyon nyomult a nő, a férjem pedig hárított. Végül odáig fajult a helyzet, hogy kiment a mosdóba és herén vágta magát egy felmosórongy nyelével, amit ott talált, hogy lecsillapítsa az erekcióját. A nő később feladta a próbálkozást. Amikor hazaértek, rögtön bejelentkezett és elmesélte nekem, hogy mi történt. Hogy reagált az ajánlatra a pénisze, de nagyon idegesítette a szituáció. Nagyon büszke vagyok rá.

Holnap hazajön. És nem tudom, mit tegyek, mert mindig ha arra a nőre gondolok, felmegy bennem a pumpa és legszívesebben dühöngenék. Arra gondolok, ha ott lettem volna, nem ússza meg egy ilyen udvarias elutasítással. Szerintetek sem jó ötlet felhozni a férjem előtt az esetet? Próbáljam meg elfelejteni? Nem akarok előtte kiborulni, ő mindent megtett amit tudott.

2013. júl. 21. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Anyukám mondta mindig, hogy f.asz feláll, az ész megáll! :-)

Szerintem örülj hogy megosztotta veled ezt a történetet, érződik belőle hogy szeret.Ha neki az kell hogy ne szexeljen mással, hogy tökön veri magát, hát tegye.A lényeg hogy nem tette meg!!!!

Utolsó voltam.

2013. júl. 21. 22:40
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es! Ezen jót nevettem! Köszönöm a választ.
2013. júl. 21. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Táncsak nem Thaiföldön volt? Elárasztották az oldalt a "Thaiföldn nyaraltam, megcsaltam a feleségem, összefeküdtem egy shemale-el" és hasonló kérdések.

Jelentem szerintem.

2013. júl. 21. 23:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést én is olvastam. A férjem Vietnamban van, Hanoiban. A Qatar airwayssel repül haza, a gépe nagyjából 12:15-kor landol a Liszt Ferencen, csak hogy valami meggyőzőt írjak...
2013. júl. 21. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Vagy csak kitalalt egy jo sztorit arra az esetre ha a kollegai elszolnak magukat.
2013. júl. 21. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
Ja, a nő 3 hónapja nem volt pasival? Inkább prosti volt, én még ilyen hülye pasit nem láttam, aki herén vágná magát. Most vagy hazudik, vagy extra gáz a férjed.
2013. júl. 22. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!