Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Ti hogyan reagálnátok erre a helyzetre?
Ha a párotok megvehetne egy telót(még ha drágábban is) máshol, de ő mégis az exétől veszi meg az ese telóját, ti mit éreznétek? Titeket ez nem zavarna? Velem ez a helyzet, a barátom a volt barátnőjétől vette meg pár napja a mobilt. És én mondtam neki hogy engem ez valamiért fogva zavar. Mégis csak 3,5 évig együtt voltak a lánynak az a telefonja volt. Velem 6 hónapja van együtt.
Ti mit éreznétek ha veletek lenne ez a helyzet?? Szerintetek ez egy hülye érzés tőlem, és ne foglalkozzak azzal hogy a volt barátjőjének a telefonját használja?
Hát nem sok agya van a "barátodnak".
Persze badarság lenne azt mondani,hogy ez a telós dolog szakítóok,de én is elég rosszul érezném magam ez miatt...Eleve,hogy tartják a kapcsolatot és még biszniszelnek is,hát no comment ...
Találsz nála jobbat is hidd el.
Köszi a válaszokat. Én is gondoltam arra hogy amikor mégha csak unalmában is használja akkor eszébe juthatnak a régi emlékek. Ma mikor beszéltünk sokszor eszembe jutott hogy miről beszél és elment a kedvem. Mit mondjak neki szerintetek? vagy mit tegyek?
Amugy szakitani nem tudnák és nem is akarok vele, szeret engem én ezt érzem, ezzel nincs is semmi gond, de ilyen apró olgokkal eltud szomoritani.
1) Tipikus hp vagy!
2) Miért? Ne gondold már, hogy 3,5 évet ismer valakit, és ki kéne törölnie az életéből csak azért mert más valakivel van?
3) Meg kéne szakítania a kapcsolatot? Ugyan már miért? Töröljön ki egy egész embert a fejéből, csak mert hisztizel? Ha nem tudod elfogadni, keress egy szűz fiút! És járj azzal!
4) Én sem szakítom meg a kapcsolatot az exekkel, bármikor számíthatnak rám, ha úgy van! Ha valaki ennyire szőke, hogy egy barátságot nem tud elfogadni, az magára vessen!
5) Úr isten, ez csak egy nyamvadt telefon!
6) B@romira egyszerű a sztori, ha azt akarod, hogy rád gondoljon, akkor csinálj neki olyan programokat, hogy biztosan mindenről te juss az eszébe...
7) Ha erre képtelen vagy, akkor meg is érdemled, hogy féltékeny legyél, ugyanis nem vagy jó barátnő...
Úgy kvázi ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!