Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok féltékeny? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny? Ti hogy reagálnátok erre? Többi lent!

Figyelt kérdés
Én nem hiszek a férfi lány barátságban és a barátnőmnek van egy fiú barátja akivel igaz nem sokat de szoktak találkozgatni de szoktak,még nem mondtam neki hogy ez zavar engem de magamban szoktam morgolódni....nem vagyok féltékeny típus de most valamiért kicsit zavar a dolog...még nem említettem neki a dolgot de őszintén szólva nem nézem jó szemmel...ti hogy reagálnátok erre vagy szóvá tennétek?nem tudom hogy valójában miről szól a kapcsolatuk...
2011. dec. 10. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne barátság? Én egy fiút lassan 9 éve ismerek, legjobb haverok vagyunk és eddig nem történt semmi különös. Méghogy nem vagy féltékeny típus... MIt akarsz? Hogy ezentúl egy fiú haverja sem legyen? Ne építs köré falakat, attól, hogy te ott vagy neki, még lehetnek más FIÚ barátai.
2011. dec. 10. 22:17
 2/9 bánomisén ***** válasza:
Nem tenném szóvá, mert nem az én dolgom, hanem az övék. Semmi közöm ahhoz, hogy a barátnőm kivel és miért találkozik, nem tartozik rám.
2011. dec. 10. 22:18
 3/9 Jodi válasza:
Először is ,szerintem mindenki féltékeny típus,ha szereti a barátnőjét.De szerintem nincs okod bosszankodni,hisz nem akarhatod,hogy csak lányokra korlátozódjon a baráti köre!Ha nem nézed jó szemmel,akkor FINOMAN mindent meg lehet beszélni.Én úgy gondolom,hogy egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinte beszélgetés.Én azt mondom beszéljétek meg szépen!Bánomisénnek üzenem ,hogy azért ebben nem értek egyet,mert ha valakivel tényleg összetartoztok,akkor van közöd ahhoz,hogy mit csinál mással!
2011. dec. 10. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem jogos. A barátait nem szabhatod meg!! Ha nem tudsz megbízni a barátnődben akkor nem vagy méltó rá.
2011. dec. 10. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak nagyon jó fiúbarátaim, sokáig többen is voltak, mint a lányok.

Én a fiú barátokra ugyanúgy tekintek, mint a lányokra, egyszerűen képtelen vagyok őket számításba venni fiúként. Lehet, hogy ezt nehéz elképzelni, vagy elhinni, de tényleg soha egyikükre sem gondoltam úgy, mint egy fiúra.

Persze bennem is felmerült, hogy lehet, hogy a barátomat zavarja, ha velük csinálok programot, ezért először is beszéltem vele erről, hogy én hogy állok a fiú barátaimhoz, ezen kívül pedig mindig elmesélek neki mindent, hogy mit csináltunk, miről beszéltünk stb.

Ha benned aggályok vannak a fiúval kapcsolatban, de nem akarod letámadni a barátnődet a féltékenységgel, akkor szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd tőle az ilyen találkák után, hogy merre jártak, mit csináltak, miről beszélgettek, mi van a sráccal. A barátnőd beszámolójából egyértelműen kiderül(ne), ha érez(ne) valamit a srác iránt. Egyébként meg szerintem meg ehet beszélni az ilyesmit, megkérheted rá, hogy meséljen neked a srácról, és elmondhatod neki, hogy kicsit furcsa neked a helyzet, de igyekszel megszokni.

20/L

2011. dec. 10. 22:48
 6/9 LadyLee ***** válasza:

Manapság már vannak lány barátaim is, de nagyon sokáig szinte kizárólag srácokkal voltam jóban. Semmi gond nincs ezzel, nem kell kapásból rosszra gondolni.

És az is tuti, hogy ha ezt nekem bármikor bármelyik párom is szóvá tette volna, jó eséllyel hamar ment volna a levesbe, mert semmi köze ahhoz, hogy kivel találkozom, kivel vagyok jóban, stb.

2011. dec. 10. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Van olyan lány barátom, akit 10+ éve ismerek. Volt, hogy vele utaztam valahová, mert egyedül nem szeretek utazni, őt pedig érdekelte a dolog. Látott már meztelenül is. Nagyon csinos és kedveljük egymást. De ha a párja féltékenykedne, hangosan röhögnénk.
2011. dec. 11. 00:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Most én is hasonló helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány. Barátomnak van egy legjobb barátnője, nem telik el úgy nap,, hogy ne hallanék róla valamilyen sztorit. Mostanában talán már kezdi látni, hogy zavar, ha állandóan róla beszél és akkor besértődik, ha mondom neki, hogy hagyja abba, mert nagyon nem vagyok kíváncsi rá.

Most mondanám,hogy beszéld meg a barátnőddel, de mondani könnyű. Én sem tudok erről normálisan beszélni a barátommal sajnos..

2011. dec. 11. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:
nem, anyád! 20
2011. dec. 11. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!