Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Ti hogy reagálnátok erre? Többi lent!
Nekem is vannak nagyon jó fiúbarátaim, sokáig többen is voltak, mint a lányok.
Én a fiú barátokra ugyanúgy tekintek, mint a lányokra, egyszerűen képtelen vagyok őket számításba venni fiúként. Lehet, hogy ezt nehéz elképzelni, vagy elhinni, de tényleg soha egyikükre sem gondoltam úgy, mint egy fiúra.
Persze bennem is felmerült, hogy lehet, hogy a barátomat zavarja, ha velük csinálok programot, ezért először is beszéltem vele erről, hogy én hogy állok a fiú barátaimhoz, ezen kívül pedig mindig elmesélek neki mindent, hogy mit csináltunk, miről beszéltünk stb.
Ha benned aggályok vannak a fiúval kapcsolatban, de nem akarod letámadni a barátnődet a féltékenységgel, akkor szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd tőle az ilyen találkák után, hogy merre jártak, mit csináltak, miről beszélgettek, mi van a sráccal. A barátnőd beszámolójából egyértelműen kiderül(ne), ha érez(ne) valamit a srác iránt. Egyébként meg szerintem meg ehet beszélni az ilyesmit, megkérheted rá, hogy meséljen neked a srácról, és elmondhatod neki, hogy kicsit furcsa neked a helyzet, de igyekszel megszokni.
20/L
Manapság már vannak lány barátaim is, de nagyon sokáig szinte kizárólag srácokkal voltam jóban. Semmi gond nincs ezzel, nem kell kapásból rosszra gondolni.
És az is tuti, hogy ha ezt nekem bármikor bármelyik párom is szóvá tette volna, jó eséllyel hamar ment volna a levesbe, mert semmi köze ahhoz, hogy kivel találkozom, kivel vagyok jóban, stb.
Most én is hasonló helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány. Barátomnak van egy legjobb barátnője, nem telik el úgy nap,, hogy ne hallanék róla valamilyen sztorit. Mostanában talán már kezdi látni, hogy zavar, ha állandóan róla beszél és akkor besértődik, ha mondom neki, hogy hagyja abba, mert nagyon nem vagyok kíváncsi rá.
Most mondanám,hogy beszéld meg a barátnőddel, de mondani könnyű. Én sem tudok erről normálisan beszélni a barátommal sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!