Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok ilyen helyzetre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ilyen helyzetre?

Figyelt kérdés
Randizol jó ideje akivel jól kijöttök egymással, netán már szerelem is kibontakozóban van, vagy már ki is alakult részedről. Aztán jön a derült égből villámcsapás: kiderül, hogy van egy harmadik is, de már jó ideje, korábbról, mielőtt egyáltalán elkezdtetek randizni egymással.... No és ez a harmadik éppen munkatárs, több éves házasságban él, gyerekekkel..... A munkatárssal pedig együtt dolgozol jó pár éve......
2010. máj. 3. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Visszavonulót fújnék,mivel nem szeretnék belerondítani más párkapcsolatába,és magamat sem szeretném kellemetlen,megalázó helyzetbe hozni.
2010. máj. 3. 11:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a bizonyos harmadik évek óta él házasságban, gyerekei vannak, de nem az a férje, akivel randizol, hanem a szeretője.
2010. máj. 3. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne nem lennék senki kapcája.Eleve undorító az egész helyzet.Téged sem fog becsülni ez a bizonyos valaki,szóval felejtős.
2010. máj. 3. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Szakítsd el a szeretőjétől!Ha nem sikerül,akkor lécelj,mert te is csak az maradsz számára!Nehéz lehet,nem irigyelek!

Ha még most is összebújnak,akkor azonnal szakíts,ne várd a csodát,nem fog viszont szeretni,és csak tönkrenyesi az érzelmeid!

Minden jót!

2010. máj. 3. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
egyikkel sem maradnék együtt,mert nem tudod mit akarsz.
2010. máj. 3. 11:58
 6/8 anonim válasza:
100%
Én kiszálnék.Én is megjártam annak idején.Hazudott nem is keveset.Elöször más vezeték nevet mondott.Majd eltünt 2évre,majd felbukkant és nem hagyott élni miközbe menyasszony voltam,majd kiderült már az elején nős volt meg gyerek stb,késöbb meg majdnem a babámat is elvesztettem miatta annyira ideges lettem ... nem akartalak untatni de jobb minél elöbb megszabadulni az ilyenektől.
2010. máj. 3. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Évekkel korábbi a sztori, ez tény. Nem én voltam az, aki pár hónapja randizgatott, és egyik munkatárs volt már évek óta férj és gyerek mellett a szerető-szerepben. Egyébként az az egésznek a lényege, hogy a szeretői szerepkörben lévő személyről kiderült ilyesmi más eset is, nevezetesen sok más személynek is volt a szeretője a férje és a gyerekei mellett az évek során.
2010. máj. 3. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ettől Neked még nem kéne lealacsonyodnod egy bizonyos szint alá,hogy a másik nő ilyen.Nem tudom,mit vársz egy olyan embertől,aki egy ilyen nővel kavar,mellette meg Veled is,ez egyszerűen szánalmas!Most őszintén,ez a férfi is ugyanolyan,mint a nő,elvégre kell neki ő is,Vele is együtt van,kétfelé kavargat.Én nem aláznám meg magamat a helyedben.
2010. máj. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!