Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogyan reagálnátok? Mi a véleményetek?
Ha annyira piti dologba kell segíteni akkor segít te az anyósnak és máris felszabadul az ideje. Szerintem úgy gondolja, hogy azért, hogy ott lakhatók azért mindent meg kell tennie amit csak akarnak a szülei.
Értetek teszi a legtöbbet, azéért robotol, hogy ne anyóssal kelljen megöregednetek.
Én nem tűrném, hogy leszarja a fiát. Már bocs.
Otthagynám pár napra, hiányzunk-e neki. Ha nem...
Véleményem szerint is, ha a szülei megkérik valamire, ajánld fel, hogy majd te elintézed, igy azt az idõt veletek tölthetné.
Biztosan nagy segitség nektek, hogy a szülõk segitenek rajtatok.
Vagy van egy másik verzió, hogy valóban még nem érett meg a családalapitásra.
Hány évesek vagytok?
Az egyáltalán nem így van, ha nem kell besegítsen, tanul, de tanulást értünk soha nem szakítja meg, nincs felszabadult ideje. Csak ha az anyjáék kérik, akkor.
Tudtam, igen, mert idővel reméltem, akar külön élni.
Egyszer csak be fogja fejezni a tanulást, inkább örüljél, hogy tanul és nem a kocsmában, vagy csavargással tölti az idejét.
A szüleinek viszont ki van szolgáltatva.
Micsoda apa!
Gondolom gyerek előtt is ez volt, csak azt hitted megváltozik?! Bebuktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!