Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogyan reagálnátok? Mi a véleményetek?
ja azt hitted, ha szülsz akkor költözni akar? perszeee...
nem is akart sosem, anyucipicifia! te ott egy senki vagy és az is leszel, mert nem a te házad, megtűrt ember vagy!
Én semmiképpen nem élnék sem az anyósomékkal, sem a saját szüleimmel. Ez mindre a megoldás.
A szüleinél ő csak anyuci pici fia, és ennek az elvárásnak tökéletesen meg is felel a leírtak alapján. Fel kell nőni, ebbe az is beletartozik, hogy képesek vagytok önállóan fenntartani magatokat. Akár albérletben, de semmiképpen nem a szülőkkel.
A probléma az, hogy sok nő képes bármi áron férjhez menni bárkihez, gyereket szülni bárkinek, ha az illető hajlandó rá. A lila köd miatt nem gondolkodnak.
A második diplomámat én is munka mellett tettem le, és érdekes módon volt időm arra, ami nekem fontos volt.
Egy nő
Megoldás:
Ülj le vele és mondd el neki, hogy téged mennyire megbánt a viselkedésével.
Mondd neki, hogy fontolgatod a válást.
Én a helyedben valóban fontolgatnám, beszélnék is egy ügyvéddel.
Ha elhagyod, kénytelen lesz gyerektartást fizetni.
Én legfeljebb addig maradnék ebben a házban, míg letelik a félévés befejezte a tanulást.
Utána ultimátumot kapna, vagy elköltözünk együtt albérletbe, vagy csak én a gyerekkel.
Anyósomék nem a főnökeim, nem hagynám, hogy beleugassanak az életembe. Örüljenek, hogy ott vagyok, szültem nekik unokát, nem váltam el, láthatják minden nap, de csak fél évig élvezhetnék ezeket a bónuszokat a részemről.
Vagy így vagy úgy, a megoldás olaj..
Az ő szempontjából tényleg csak indokot keresel a vitára, mert tudtad, hogy nem akar elköltözni, mégis hozzámentél és lett gyerek. Az egy dolog, hogy reménykedtél abban, hogy meggyőzheted, mint látod, erre nem szabad sajnos alapozni.
Nem fog megváltozni, ha nem szorítod rá, mert eddig se tette. Ha megkíséreled rászorítani azzal, hogy mondjuk mégis elköltözöl, az anyjáék telebeszélik a fejét, te leszel a rossz, és soha rátok se néz...
Mikor veled rendesebb volt a kapcsolat elején, az azért volt, mert több ideje volt. Most nincs annyi. Most láthatod, valójában milyen ember. Ezt lehetett sejteni is abból, hogy ő sose akart elköltözni onnan, de hát nem sejtetted...
Én nem látok kiutat a helyzetből, hacsak el nem fogadod így, ahogy van. Végül is annak idején te belementél abba, hogy ott laktok, és még azt se szabtad meg feltételül, hogy egyszer elköltöztök, mert ő végig elzárkózott ettől. Ezért nem érti most min vagy kibukva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!