Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogyan reagálnátok? Mi a véleményetek?
Én mindenképpen várnék fél évet, több okból:
- addigra befejezi a tanulást
- 2 éves lesz a gyerek.
Egyébként nem tudjuk, hogy szülés előtt volt-e állásod, vissza tudsz-e oda menni dolgozni.
Én -amennyiben a férjem nem akar velem együtt albérletbe költözni- , úgy visszamennék dolgozni és a fizetésemből + a gyerektartásból fizetnék albérletet (keresnék 1 garzont) és ha már kimondták a válást és rendeződött a lelkiállapotom, új kapcsolatot, társat keresnék.
Nem kell eltemetned magad csak azért, mert van 1 gyereked. Most vagy fiatal, 10-15 év múlva csak sokkal nehezebb lesz.
Mire jutottál?
Marad minden a régiben? Mert ha igen, akkor te is hibás vagy, azért viselkedik így veled, mert veled ezt meg lehet tenni.
Elköltözöl a gyerekkel együtt? Visszamész dolgozni?
Fogalmam sincs:(
Ma is összekaptunk.
Nem tudom meddig tudunk még együtt lenni, főleg így anyósékkal, extra feszültséget okoznak, és enélkül jobban meglennénk. Sokszor eszembe jut az, hogy itt hagyom a családjával, de a kicsi miatt nem jó ötlet.
Ez tipikus, hogy most sem teszel semmit.
Annyi jó ötletet kaptál, de csak ülsz, mint 1 rakás szerencsétlenség. Miért kérdezed a véleményünket, ha úgysem teszel semmit? A sültgalambot várod? Nem veszed észre, hogy magától semmi nem javul meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!