Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hiba volt elengedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiba volt elengednem a barátnőm bulizni?

Figyelt kérdés

szóval a bnőivel megy és olyan helyre ahol sok a külföldi(BP. Instant) megbizok benne de a külföldi pasik...2 éve vagyunk eggyütt.

szerintetek hiba volt?

2013. dec. 17. 08:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem szokott inni soha. kössz a normális válaszokat rendesek voltatok.
2013. dec. 18. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
a ribi barátnő a nők 60-70%-a
2013. dec. 18. 08:54
 13/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Na igen, mint utolsó írta, a riba_nc barátnő. Az én bnőm visszahúzódó ilyen téren, bár ettől függetlenül elég közvetlen. Viszont van egy nagyon rossz tulajdonsága, hogy nagyon ritkán van egyénisége, felveszi a környezete stílusát. És ha éppen a 2 riban_c bnő közül valamelyikkel megy szórakozni, akkor is megtapasztaltam hogy átveszi a stílusukat, ha én ott vagyok. Ezért rossz belegondolni, hogy mit csinál ha nem vagyok ott. Nem hiszem h kavarna mással, de akkor is ha külön van buli, aznap este no alvás, mert akarva akaratlanul, a társasága tudatában kattog az agyam, minden hülyeségen kombinálok.

Van olyan barátnője, akivel nyugodt szívvel engedem el, őt én is szeretem mert jó fej. De azt a bnőjétől, aki télen-nyáron úgy jár diszkóba, hogy térdig érő csizma, miniszoknya, pushup melltartó, mély dekoltázs, feltűnően kihívó smink, agyfa_t kapok. Azt élvezi, hogy ostromolják a srácok a dizsiben, és akarva akaratlanul persze hogy ő a példakép, ő rá akar hasonlítani az én barátnőm is. Pedig alapjáraton ég és föld a kettő személyisége, de akkor nem.

2013. dec. 18. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Elengedni? Miert, lancon tartod? A pasija vagy, az a dolgod, hogy bizz benne, nem az, hogy korlatozd.
2013. dec. 21. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Az már rossz, ha ennyire féltékenykedsz! 2 éve vagytok együtt ilyenkor már meg kéne bíznod benne. A legtöbb nőre alapból nyomulnak, de ez nem gond, mert írtad, hogy mindig elhajtja őket. Ne legyél ennyire féltékeny, mert az tönkreteheti a kapcsolatot!
2013. dec. 21. 09:37
 16/16 A kérdező kommentje:
jha és elfelejtettem irni hogy fél éve már távkapcsolatban vagyunk....és időközben bevalotta hogy csókolózott egy pasival
2014. jan. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!