Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, mit csinálajk? Elolvastam az üzeneteit
Még a nyáron flörtöltünk a sráccal, kicsit belezúgtam, mert ő volt az első, aki így közeledett felém.Együtt voltun a Soundon,eljött velem szeptemberben 2 hétre Angliába, mert a legjobb barátnőm az út előtt 3 nappal eltörte a lábát és nagyon sokat beszélgettünk.
De 2 hónapja lett egy barátnője és azóta nem dumálunk túl sokat.Ma itt volt délután egy sulis dolog miatt és itt hagyta a mobilját.
Tudom, hogy szemétség, de láttam, hogy az egyik haverjával rólam beszéltek és beleolvastam az üzenetbe.Nem sokat, de már tudom, hogy "megőrül értem", hiányzom neki, folyton nézi a tumblr-öm és nem tudja, ki az, aki miatt olyan képeket teszek ki, amilyeneket (amúgy ő az).De szerinte én nem akarnék tőle semmit, mert mind a 3 legjobb barátnőmmel kavart, az egyikkel le is feküdt és sosem viselkedtem úgy, mint aki akarna valamit...
Mit csináljak?Hogy mondjam el neki, hogy eléggé kedvelem?
De az a baj, hogy azt hiszi, hogy én mást szeretek.Vagyis én mondtam neki ma :S
De ez nem igaz, csak kitaláltam, hogy ne tűnjek idiótának, az "á, nekem senki nem jön be most" szöveggel.
Mázlista.
-Figyelj. Nézd meg a tumblimat, mondj véleményt, hogy tetszik?
- Egész jó.
- Mit gondolsz, ki miatt teszem ki azokat a képeket?
- Lövésem sincs.
- Miattad. Nagyon megkedveltelek.
18/L
De mi van, ha elmúlt nála?
Ezeket még akkor beszélték, mielőtt itt volt...
Ő a tapasztalt, több lánnyal is lefeküdt már és nem az a visszahúzódó típus.
Én meg még csak nem is csókolóztam!Miért tőlem várja, hogy lépjek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!