Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hiba volt elmondani a páromnak, hogy egy nős pasi barátnője voltam?
Közel négy évig voltam együtt az egyik nős kollégámmal. De mikor komolyabbra fordúlt a dolog a párommal szakítottam a pasival.
Ezt a dolgot a páromnak is elmondtam, de hiba volt mert sokszor megvádol azzal, hogy még mindig jóban vagyok vele.
Mit tegyek?
Az én logikám szerint, ha te képes voltál szerető lenni, és nem zavart, hogy a pasid csalja a feleségét, akkor amiatt miért lenne erkölcsi aggályod, hogy te is megcsald a pasidat és legyen szeretőd.
Vagy ez hogy van? Szeretőnek lenni oké, de szeretőt tartani nem oké?
Megcsalatni valakit oké, de megcsalni nem oké?
Értékes lehetsz...
"Az igazság csodálatos dolog, de szörnyű is lehet, ezért nagyon óvatosan kell bánni vele." (Rowling)
Ez is mutatja, hogy az emberek nem őszinteségre vágynak, csupán annak látszatára. Most a párod nem tud benned megbízni. Ha nem mondtad volna el neki, nem lenne ilyen problémád. Idővel vagy visszaszerzed a bizalmát, vagy szétmentek.
talán olyasmit,hogy az igazira vártál,aki Ő, és nem akartad cserélgetni a barátaidat.
És hiba volt. Nem a múltról kell beszélgetni,hanem a jelenről és a jövőről.
Ha jól értem, amit írsz, akkor szeretője voltál egy nős pasinak. Közben megismerted a mostani párodat, és csak akkor hagytad ott a szeretődet, amikor remélted, hogy a párod esetleg feleségül is vesz?
Ne csodálkozz, ha a párod nem bízik egy olyan nőben, aki egy nős férfinek a szeretője.
Ha nem mondtad volna meg neki, akkor is könnyen előfordulhatna, hogy megtudja. Ritkán marad az ilyesmi titokban.
Ez általában sajnos tényleg hiba. Nem kéne annak lenni, mert a párunknak egyben az egyik legjobb barátunknak is kellene lennie, akinek elmondhatjuk a titkainkat, akár a múlt tévedéseit, hibáit is. Már ha olyan szinten áll a kapcsolat, hogy vele akarjuk leélni az életünket.
Én is követtem el hibákat a múltban, a férjem is, tudunk ezekről a hibákról és felül tudtunk rajtuk emelkedni a kapcsolatunk érdekében.
Őszinteséget vársz el, így minimum hogy neked is annak kell lenned, vagy semmi jogod mástól elvárni.
Majd ő eldönti, hogy tud így vagy úgy veled élni, de az már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!