Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ennyire rossz pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ennyire rossz pasi lennék? Vagy mi a hiba?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány.Ő reálisan nézve hát...nem túl szép,nem is volt még barátja,de nekem akkor is ő kell:)

Ő is szokott távolról nézni engem,de ha odamegyek és beszélgetni próbálok vele,akkor egyszavas válaszokat ad és nagyon rideg.

Pedig 188 cm magas vagyok,izmosabb alkatú,kék szem,barna haj,elvileg átlagos/vmennyire helyes arcú.Kedves vagyok,van humorom,ápolt vagyok..

Mégis úgy viselkedik velem mintha utálna.De miért?

17/F-17/L

2013. ápr. 16. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy csak félénk?
2013. ápr. 16. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem után, csak zavarban van, mert tetszel neki, és nem tudja lekezelni a helyzetet. Légy megértőbb a gyengébbik nem-mel szemben:D
2013. ápr. 16. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert nem tudja mit csináljon,mert nem vot még barátja :) segíts neki
2013. ápr. 16. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem is csak zavarban van. én is így viselkednék szerintem, bár ha már többször is beszélgettél vele, akkor szerintem már lassan fel fog oldódni. meg egyébként szerintem attól is fél, hogy csak szórakozol vele. szerintem beszélj vele facen, ott szerintem bátrabban fog írni. most komolyan minden soromban van egy szerintem? ez gáz
2013. ápr. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!