Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hiba volt elmondani a páromnak, hogy egy nős pasi barátnője voltam?

Figyelt kérdés

Közel négy évig voltam együtt az egyik nős kollégámmal. De mikor komolyabbra fordúlt a dolog a párommal szakítottam a pasival.

Ezt a dolgot a páromnak is elmondtam, de hiba volt mert sokszor megvádol azzal, hogy még mindig jóban vagyok vele.

Mit tegyek?

2013. nov. 20. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem volt hiba. Semmi rosszat nem csináltál. Téged kell, hogy megszeressen az illető, nem pedig egy délibábot. Ha Téged, mint hús-vér embert nem tud szeretni úgy, ahogy vagy, akkor nincs értelme folytatni a szerelmet.
2013. nov. 20. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg minden emberhez hozzá tartozik a múltja, úgy kell élni minden nap, hogy holnap vagy akár 10 év múlva is tükörbe tudja nézni. Nem volt hiba.
2013. nov. 20. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hiba volt -e és ezt úgy mondom, hogy két nős pasival is szexeltem. Én azoktól a pasiktól nem akartam mást a szexen kívül, nem vertem szét egy családot sem és ők kezdeményeztek mindig, sosem kerestem őket. Én ezt senkinek sem mondtam, titokban maradt és így is fog maradni. Valójában, ha nem mondod el, akkor nem hazudsz, csak elhallgatod. A kettő nem ugyanaz. És attól, hogy szerető voltam, még nem fogom megcsalni a párom, ez hülye logika.
2013. nov. 20. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!