Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet eddig minden pasi kihasználta. Benne van a hiba?
Figyi..nem tudom mennyi idős..bár olykor nem a kor függvénye.
Sajna jellemző pont rám is amit leírtál.Viszont, lehet csak a szívére, és nem az eszére hallgatott.
Igen, benne van a hiba. És nem, valószínűleg egyáltalán nem okos. Azt sem írom, hogy buta. Maradjunk a nem-okosnál. Még kevésbé határozott. Naiv és kislányos, te meg nem igazán ismered az átlag nőket, a legtöbb elég "agyafúrt". Még az is hihetőbb, hogy csak neked adja be ezt a szöveget, minthogy ezt sorozatban meg tudták tenni vele.
Vagy valami nagyon-nagyon rémes személyiségzavara van, és nálad is ki fogja provokálni mindezt.
Én benne voltam egy ugyan így indulókapcsolatban egy évig.
Félre értés ne essék!!!
De, azért nem árt elgondolkodni, hogy biztos csak a fickókban keresendő-e a hiba és ez nem előítélet vagy általánosítás, hanem reális gondolkodás, bár ez utólag tudatosult bennem is...
Kívánok sok boldogságot! És sok sikert a kapcsolatotokhoz!
Ne értsetek félre, én nem a lányt hibáztatom, hanem a hozzáállását. Talán szemét dolognak tűnik, de ha mosolyogva meséli, hogy "eddig szórakoztam, az ujjam köré csavartam a fiúkat, de végül mindig én hagytam ott őket"... vagy jó, ne legyünk durvák, ez a kérdezőt félelembe ejtené, de: "független vagyok, voltak kalandjaim, az ágyban viszont csak azt csináltam, amit élvezek, és senki nem volt méltó rá, hogy maga mellett tartson" (ez viszont már megtiszteltetés a kérdezőnek, hogy ő igen), az ÉLETKÉPESSÉG. De ez a hozzáállás?
Ráadásul, ha nem változtat rajta, könnyen kiprovokálhatja újra. Akárhogy is szereted!
Az elején nagyon kellemes érzés tud lenni a férfiaknak egy beléjük csimpaszkodó, csupa érzelem, ragaszkodó, "naiv" nő, aki bármire szeretetteljesen rábólint. De pár hónap... hét...? És valahogy egész szürke és lapos lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!