Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jön rá egy pasi, hogy hiba volt a szakítás, ha ő szakított, hogy egy értékes lányt veszített el?
Szia!
Mi külön mentünk, aztán kb 2hét múlva már ott toporzékolt a ház előtt, hogy bocsássak meg neki!
Egy hónap múlva meg is bocsájtottam neki, és azóta is együtt vagyunk.
Most baba projektben vagyunk...:)
3 hónapja mentünk szét. Azóta tartjuk a kapcsolatot. 1x taliztunk is, és hülyeség vagy sem, le is feküdtünk egymással...Tegnap azt mondta, lehet megbánja még a döntését...
Én sajnos még mindig szeretem és nem tudom kizárni az életemből és nem tudok új kapcsolatot kezdeni. Nekem ő volt az 1. mindenben és épp ezért, nagyon mély benyomást tett rám.
Az eszemmel tudom, hogy vele sosem lehet az igazi, mert képtelen megváltozni (nagyon gyerekes, ott tart még, hogy a haverok, anyuci és a számítógépezés fontosabb a párjánál), de mégsem tudom meggyűlölni, elfelejteni, pedig az lenne a leghelyesebb. Ha nem tartanánk a kapcsolatot, abba őrülnék bele, ha tartjuk, akkor meg abba, mert egyre jobban felszínre jön a valódi énje és csak ámulok, hogy hogyan tudta mindezt eltitkolni előlem. 3 hónap után most kezd eljutni a tudatomig, hogy vége a kapcsolatnak és nagyon padlón vagyok. Aludni sem bírok rendesen, állandóan elbőgöm magam, róla álmodozom stb. Közben legyeskednek a pasik körülöttem, de rájuk nézni sem bírok, mert csak őt keresem mindenütt és el sem tudnám képzelni mással...Egyszerűen nem tudok az eszemre hallgatni, valahogy mindig a szívem győz :( Pedig tudom, hogy nem az a helyes út...Hülye vagyok teljesen...
Szia!
Egyszer három év után, majd egy év múlva külön váltak az útjaink, mert a párom nem szeretett volna gyereket. Még most sem szeretne sajátot. Másodszorra is három év után és remélem utoljára szakítottunk. :) Jelenleg együtt neveljük a kislányomat és minden jó.
Szia!
7 hónap nagy szerelem után egy "jelentéktelen" és azóta tökéletesen megoldott dolog miatt szakítottunk. Akkor azt hittem meghalok, de nem kerestem. Ő 3 hónap múlva felhívott, találkoztunk, és azóta eltelt újabb 8 hónap. Minden sokkal jobb, mint azelőtt volt, de teszem hozzá, köztünk egy marhaság volt a gond, és nem az, hogy egyikünk ilyen vagy olyan és nincs értelme a hosszabb tervezésnek. Én azt mondom, hogy változni mindenki tud, nem sokat, de tud, másikért és magáért, de tudni kell nemet mondani, ha nincs értelme a dolognak. A szerelem elmúlik, és maradnia kell valaminek, ami annál is többet ér. Ne búsulj, így vagy úgy, de minden rendben lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!