Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet eddig minden pasi kihasználta. Benne van a hiba?
A 7 - es vagyok ismét!
Bennem most tudatosult, hogy Te ezt életképtelenségnek nevezed...
No, csak egy személyes sztori.
Mint, említettem, egy évig voltam egy ugyanígy induló kapcsolatban, de mire észbe kaptam, csak azt vettem észre, hogy úgy átlettem b@szva, mint egy darab sz@r a palánkon.
Tehát, azért, nehogy meglepődj Te azon a nagy életképtelenségen.
Tudod, az az ugrónyuszi esete...
De, az én esetem egy a sokból, lehet túl !!! NAIV !!! vagyok :D :D :D de, hátha tévedek és túl gyanakvó lettem emiatt az "élményem" miatt.
Gondolom egy kicsit bosszant, hogy olyan emberekkel is ágyba bújt, akiket te semmire sem tartasz.
Nekem is mesélt a barátnőm az exeiről. Az utolsót leszámítva mindről rossz véleménye volt. Mindegyiket ő hagyta el. Szerintem viszont az utolsó volt az az ember, aki egy cseppet sem tisztelte. Most, hogy ezt írom, nagyon is bosszant, hogy el tudta csábítani olcsó közhelyes dolgokkal.
Az viszont jól esik, hogy akkor hagyta el, amikor már megismert engem.
...
Egyszer az a baj, hogy túl féltékeny valaki, túl bizalmatlan, most meg az, hogy bízik az épp aktuálisban? Semmi nem jó nektek, emberek.
De most komolyan?
Engem is megcsaltak már, nem egyszer. Ettől életképtelen vagyok és naív? MEG BUTA? Nem hiszem.. Egyszerűen csak bíztam a jobban. Az eredménye tudod mi lett?? Azóta nem bízok meg a mostani páromban, pedig úgy néz ki, ő az egyetlen, akiben meg érdemes lenne! Na döntsd el melyik a jobb...
Jó lenne, ha bizalmatlan lenne? Hogy féltékenykedne? Mégha nem is mondaná, de látnád rajta?
Kicsit legyél toleránsabb..
Megint én (előző oldalról). Itt változatlanul a hozzáálláson a lényeg. Megcsalták, mert nem gyanakodott minden percben? Na és? Ebből is ki lehet emelt fővel lépni, amint megtudja.
És igenis KELL magunkat hibáztatni.- tanulnunk kell a hibáinkból, építő módon. Nem úgy, hogy "jaj, én milyen szerencsétlen vagyok!"- hanem, hogy "ok, máskor óvatosabb leszek, ez is egy lecke volt!"
És nem, nem szabad paranoiásnak, túl gyanakvónak lenni, egyik végletből a másikba esni. Az ugyanaz a KISZOLGÁLTATOTTSÁG! :) Csak az egyik naivitás, a másik meg védekezés.
Ha újra megcsalják? Emelt fővel ajtót mutat. Nem kell folyton kérdezősködni, féltékenykedni, ez is megcsaláshoz vezethet. Elég, ha TUDJA a párja, hogy még egyszer senkinek nem tűrné el ugyanazt.
Az egyensúly lenne a lényeg.
DE: gondolj bele, ha ezt látná mit gondolna? Életképtelennek nevezed, átlag intellingenciájunak... stb.
Lehet végleg eltörnél benne valamit, és pont az ellenkezője lenne, soha többet nem bízna senkiben.
És te, aki nem verné át, mégis átvered, és mégcsak nem is vele beszéled meg...
Átverni nem csak megcsalással lehet, hanem azzal, amit te csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!