Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hiba volt elengednem a barátnőm bulizni?
szóval a bnőivel megy és olyan helyre ahol sok a külföldi(BP. Instant) megbizok benne de a külföldi pasik...2 éve vagyunk eggyütt.
szerintetek hiba volt?
Elengedted?? :O Nem az apja vagy, hanem a barátja...
Nem tudsz mást tenni, mint megbízni benne. Ha ez nem megy, akkor a fene megette az egészet. Ha meg akarna csalni, akkor ha most nem menne, megtenné máskor, máshol.
Értéket ne nagyon vigyen magával, csak mondom - vagy szigorúan tartsa magánál. Sok a szarka.
Te pedig bízz benne.
Kevésbé csalfák, nem érik be a ronda nőkkel, illedelmesek, tudnak udvarolni, szeretik a szép nőket, párkapcsolatban megbízhatóak.
2-es voltam.
Szerintem fölöslegesen jártatod magad rajta. Nem, nem azt mondtam hogy ne érezd magad rosszul és ne aggódj, csupán fölösleges.
Abból ahogy írsz, valószínüleg nem msot megy el először buliba. Ha ez igaz, akkor van rutinja a lekoptatásban. Az én barátnőm alig megy el valahova nélkülem, és ha ott vagyok, akkor is képesek néha rányomulni, de ő lelkiismeretesen utasítja vissza egytől egyig. Ha a te barátnőd is visszautasítja őket ha ott vagy, akkor akkor isvissza fogja, amikor nem vagy ott. Az egyetlen idegbaj egy ilyen szituban egy r*banc barátnő lehet, de az ritka:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!