Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol a hiba?
Figyelt kérdés
pár hete eléggé le vagyunk terhelve, a barátom is és én is. Munka-egyetem, mikor épp egyik se, akkor otthon kell felkészülni az órákra. Nem élünk együtt, kb 3-4 naponta szoktunk eltölteni egy estét, de mostanában csak a stressz van. Általában nála vagyunk, neki a még beadandókon jár az esze, én jobb szeretném ha velem foglalkozna, összeveszünk apróságokon és végül elmegy az este és alig figyeltünk igazán egymásra. Ez már az elmúlt pár héten így ment, h már oda jutottam h nincs kedvem átmenni, mert bár nagyon hiányzik ,tudom h csak összevesznénk valamin. Szégyellem magam amiatt h ezt érzem, mert nagyon szeretem. H lehet ezen változtatni? Lehet h ritkábban kéne találkoznunk, de akkor rendesen? Bármi tippnek örülök!2013. nov. 18. 21:03
1/5 anonim válasza:
Mindkettőtökben. Egyikötökben sincs szeretet a másik ember felé.Itt a hiba. Lehet ezt bármire fogni, csak nem kéne.
3/5 A kérdező kommentje:
az együtt tanulás nem megy, mert ő csak csöndben tud tanulni, ha semmi nem vonja el a figyelmét. Ő nagyon céltudatos és rettenetesen komolyan veszi a tanulmányait, én kicsit lustább vagyok
2013. nov. 18. 21:10
4/5 anonim válasza:
Tanulj nála, így beszélgetni is és tanukni is tudtok együtt. Tartsatok közte szünetet, kajáljatok , bújjatok össze... közben
5/5 anonim válasza:
Ha megoldható könnyen, akkor találkozzatok csak fél-egy órára valahol, igyatok frissen facsart narancslevet, teát, kávét, turbékoljatok, aztán vége, és mentek a dolgotokra a külön otthonotokba. Ez akkor jó, ha viszonylag közel laktok, vagy meg tudjátok oldani munka/iskola után a találkozót, ha azok vannak közel.
Aztán késő este már csak aludni átmegy az egyikőtök a másikhoz, és reggel mentek megint a dolgotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!