Volt már olyan hogy kiírtál ide egy kérdést, de aztán rájöttél hogy hiba volt mert a legvégén nem is arra válaszoltak amit kérdeztél?
nekem még nem volt ilyen, de sok helyen látom, szerintem unatkoznak, viccesek akarnak lenni, sz*r az életük, és az okoz nekik örömet, h beszóljanak másoknak
ne vedd magadra
Volt és van is általában hogy teljesen elvonatkoztatunk egy egyszerű hétköznapi kérdéstől, pl két konkurens hozzáértő ember összekap hogy mit csinálna máshogy, te hülye vagy félre vezeted a kérdezőt stb
Nekem az életemben nincsen olyan amivel megtudnak alázni tehát erre irányuló kérdéseim nincsenek, és ha lennének is kétszer meggondolnám hogy idegen emberek véleményére hagyatkozzak, mert hiába írnak 80-an akárhányan, abból a fele úgyis veszekedés lenne
21/F
Most nem értem miért kell ilyen kérdéseket kiírni. Úgysem fogsz erre sem normális választ kapni. Hülye kérdés-hülye válasz!...
Csak viccelek!=D De így szokták tényleg, több kérdésemnél is előfordult már, hogy a kérdést figyelembe sem véve lehordtak, még privát üzenetben is becsmérlő szavakat kaptam egy ártatlan kérdés miatt!Először teljesen elképedtem, rosszul esett, de aztán rájöttem, hogy ha valakinek ez okoz örömet, hogy névtelenül, arc nélkül ilyen indulatos tud lenni egy béna kérdés miatt, akkor ott gondok vannak...:) Nem kell vele foglalkozni! Vannak sajnos sokszor gondok az életben, én nem fordítom az energiámat arra, hogy ismeretlen, gyerekes emberek miatt feszült legyek!Azt az időt és energiát inkább másnak szentelem, ő meg had forrjon a saját levében, ha valami nem tetszik!
Nem, én még csak kétszer kérdeztem itt, egyszer a brassóiról a kajás rovatban és egyszer a műszaki cikkesben a páromnak valami kütyüjéről. Más témában nem is szándékozok ismeretlen emberek véleményét kikérni, pláne a magánéletemmel kapcsolatban.
Sajnos egy ilyen jellegű oldalon számítani lehet bármire, ne vedd magadra!
hajaj...
Töröltettem moderátorral, mert egyrészt nem kaptam rendes választ, másrészt gyomorideggel jöttem fel az oldalra, hogy ki írt még nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!