Mi lehet a hiba? Most megis mit tegyek?
Nem volt tul jo végigolvasni!:( történt valami ami ezt kiválthatta? Keveset vagytok együtt? Asszony törődik veled is?
Én is házas vagyok, erre mindig igyekszem odafigyelni, hogy elég időt, szeretet és gyengédséget, odafigyelést adjak a páromnak! Üljetek le és vesézzétek ki ezt, ha kell, többször is, ha nem használ, párterapeuta!
Drukkolok ám!:)
Szerintem ez bárkivel megeshet, hogy így érzi magát.
Ha tényleg el tudod képzelni nélkülük az életed amikor egyedül vagy, akkor lépj ki a kapcsolatból.
El lehet válni szépen is, és lehet tartani a kapcsolatot a gyerekkel , nem dől össze a világ. Optimális esetben.
Ha erre van szükséged, megteheted, de gondoskodj mindenről felelősen. Nem tudom a feleséged milyen nő, megértő e, vagy el tudná e fogadni a helyzetet.
A másik eset az én tapasztalatom szerint, amikor sok volt a munka, a stressz, úgy éreztem magam a kapcsolatban, mint egy börtönben, és ezért akartam volna menekülni. Hogy visszakapjam a szabadságom, és ne érezzem magam folytogatva.
Aztán csak annyi kellett, hogy felelevenítsem, hogy hogyan indultunk, mik voltak a céljaink, mi tartott össze minket annó. És ahogy ezek a dolgok eszembe jutottak, rájöttem, hogy csak sok idő telt el, és elfáradtam a sok munkában.
Hozzáteszem jogosan, mert sok minden történt az idők során, sok minden változott. (Pedig mi még csak össze sem házasodtunk, és nem született babánk.)
Aztán, ahogy ezek a dolgok letisztultak, el is múlt a menekülésem otthonról, és a börtön érzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!