Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány szakított velem, mert nem vagyok fenn se a facebook-on se semmi egyén ilyen hulladék oldalon és még mobilom sincs-ki mit szól ehhez? Csak ezért nem kellek?

Figyelt kérdés

A történet röviden (mert a szakítás szó talán túlzás) megismerkedtem egy lánnyal majd odáig jutottunk hogy egymás elérhetőségeinek cseréje jött volna a későbbi kontakthoz.

na most első körben megnézte volna a facebook oldalamat mondtam ott nem vagyok,erre kérdezte akkor hol vagyok fenn: twitter iwiw badoo? mondtam sehol semmi ilyen fostalicska oldalon nem vagyok fenn.

következő akkor skype? mondtam semmi ilyen sincs.

akkor add meg a mobilszámod!

mondtam sajnos nekem mobilom sincs.

és tényleg nincs!

van ipad-om, de az csak tablet telefonálni nem lehet vele.

hogy lejhet engem elérni?

hát van e-mail, és van vezetékes telefon otthon (mondjuk tény egész nap nem vagyok otthon, suli, edzés).

erre közölte mit hazudozok össze vissza ilyen ember nincs is akinek semmilye sincs.

és otthagyott.

pedig NEM HAZUDTAM.

minden igaz az utolsó szóig.

na most azért nem kellek mert nem állok be a sorba és nem birkáskodok a f**szbookon és nincs mobilom se-és nem anyagi okból nincs.

2013. dec. 14. 13:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Zakathol ***** válasza:
#50: Biztos japán írásról fordít arabra műszaki szakmai nyelvezetű szövegeket. Az biztos drágább.
2013. dec. 14. 19:02
 52/61 anonim ***** válasza:
Nem azért srácok, de a mobiltelefon a LEGÁLNOKABB gyilkos szadista eszköz, amit arra találtak ki, hogy bárhol bármikor belepofázhassanak a kisember életébe! Én megértem a kérdezőt, hogy nincs neki, de ezt azért a mai báránynép nem fogja fel... (Félreértés ne essék, a báránynép nem érti, ami csak egy halmaz a népen belül!)
2013. dec. 14. 23:08
 53/61 BlackSword ***** válasza:

Magyarázd már el nekem utolsó, hogy miért birka az, akinek mobilja van??? Mert szerintem egy csomó szituációban kifejezetten előny tud lenni... De azt is magyarázd el, hogy a Te életedbe hogyan pofáznak bele a mobilodon keresztül...

Ne az eszközt szidd, ha valaki nem tudja értelmesen használni... Ez pont olyan hogy a facebook sem tehet arról, hogy ki hogyan használja...

2013. dec. 15. 08:33
 54/61 anonim ***** válasza:

BlackSword: Az bárány, aki nem fogja fel, milyen dolgokra lehet használni.

Igen lehet előny is, viszont amikor látok egy reklámot, hogy milyen király új mobilnet, meg céges teló, nekem elég lehangoló, hogy azt mutatják, hogy az ember nyaral a családjával, és még a tengerpartról is dolgozik!

Szintúgy nagyon király, amikor szombat este nyolckor hívnak fel, hogy leállt az egyik szerver, és csináljam meg. Vagy amikor a tetü menedzserek hívogatnak óránként ezután, hogy: "Miért nem megy még?"

Irigylem azokat, akiket nem zavar, hogy beleszólnak az életébe, amikor egy hétvégét töltene a családjával...(Mert, ha kikapcsolom, akkor annak következményei lesznek, és csak úgy nem dobhatok el egy munkát....)

2013. dec. 15. 08:48
 55/61 Zakathol ***** válasza:

#54: Ez nem a mobilod miatt, hanem a munkád miatt van. Az én fateromnak is olyan munkája van, ahol nincs ünnepnap, nincs szünnap, de mégis megcsinál mindent amit kell. Ha van egy olyan időszak amikor meg a családjával lehet, akkor örül neki. Ennyi.

Egy ideális világban persze nyilván máshogy lenne ez is, de nem élünk abban. És ez nem a technológia hibája, hanem a társadalomé.

2013. dec. 15. 10:15
 56/61 anonim ***** válasza:
Azért kívíncsi lennék hol, milyen cégnél dolgozok kedves kérdező???!!! :)
2013. dec. 15. 10:20
 57/61 anonim ***** válasza:

* dolgozol

Bocsánat, elgépeltem.

2013. dec. 15. 10:21
 58/61 anonim ***** válasza:
Zakathol: És a direktmarketing? nem elég, hogy nem sétálhatok az utcán anélkül, hogy rám akarnának valamit sózni, már bármikor szólhatnak érte... Oké, a világ beteg, mert erre használják, de mindent vissza lehet vezetni, ennyi erővel a bombákkal sincs semmi baj, hiszen nem őmiattuk halnak meg emberek, hanem azért, mert valaki felrobbantja.
2013. dec. 15. 16:32
 59/61 anonim ***** válasza:

Milyen "ennyi erővel"? Valóban úgy van. Nem az eszköz a hibás, hanem a felhasználó.

[link]

2013. dec. 15. 19:45
 60/61 BlackSword ***** válasza:

Pontosan...

[link]

2013. dec. 15. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!