Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szakított velem, mert nem vagyok fenn se a facebook-on se semmi egyén ilyen hulladék oldalon és még mobilom sincs-ki mit szól ehhez? Csak ezért nem kellek?
A történet röviden (mert a szakítás szó talán túlzás) megismerkedtem egy lánnyal majd odáig jutottunk hogy egymás elérhetőségeinek cseréje jött volna a későbbi kontakthoz.
na most első körben megnézte volna a facebook oldalamat mondtam ott nem vagyok,erre kérdezte akkor hol vagyok fenn: twitter iwiw badoo? mondtam sehol semmi ilyen fostalicska oldalon nem vagyok fenn.
következő akkor skype? mondtam semmi ilyen sincs.
akkor add meg a mobilszámod!
mondtam sajnos nekem mobilom sincs.
és tényleg nincs!
van ipad-om, de az csak tablet telefonálni nem lehet vele.
hogy lejhet engem elérni?
hát van e-mail, és van vezetékes telefon otthon (mondjuk tény egész nap nem vagyok otthon, suli, edzés).
erre közölte mit hazudozok össze vissza ilyen ember nincs is akinek semmilye sincs.
és otthagyott.
pedig NEM HAZUDTAM.
minden igaz az utolsó szóig.
na most azért nem kellek mert nem állok be a sorba és nem birkáskodok a f**szbookon és nincs mobilom se-és nem anyagi okból nincs.
nekem meg éppen úgy tűnik h tágabb ismerősi körömben én vagyok az egyetlen aki képes (és mer) gondolkodni
ha meg netán tv-t nézek (havonta vagy 5 percet se)
akkor meg sziklaszilárd leszek ebben a hitemben
Gondolkodni, és rájönni, hogy a dolgok egy kissé árnyaltabbak, mint ahogy tűnnek, már nem
"Nem értem a modern dolgokat, mindenki hülye!!!4négy"
Igen, ez valóban úgy néz ki, mint egy gondolkodási folyamat eredménye :D Mert még ha higgadtan állnál hozzá, igazad lehetne, de nem, mások becsmérlésével kapálózol önigazolás után.
mondod egy olyan embernek aki középsulis diák létére annyi pénzt keres a laptopja mellől fel se állva napi pár óra laza munkával mint más felnőttek napi 10 órás kőkemény melókkal ki tudja milyen körülmények között.
Nem értem a modern dolgokat
Nem baj, ha nem esek attól hasra, hogy valamelyik rokonod költségcsökkentés címszóval megbízott, hogy fusiba fordíts le egy-két dolgot "ez is megteszi"-címszóval? :)
Magára valamit is adó cég ugyanis NEM fordíttat a szakfordítói végzettség nélküli középsulis "Pistikével".
Szakfordító pedig nem lehetsz 18 év alatt.
S ahogy írták, ettől még te se okosabb nem leszel, se kevésbé magányos.
a 3 testvér-2 szülő kombinációból a családunkban egyedül nekem van mobilom, mert a melóhoz kell, meg a 16 éves, legfiatalabb hugomnak, mert ő "beáll a sorba" a többieknek egyszerűen nincs rá igénye. habár a szülőkön kívül fészbukon ott vagyunk. de tv-m is 5 év után most lett, mert úgy olcsóbb volt az internet :D
szerintem én bírnám ezt
nekem nem rokonom senki a cégnél, és lesz**om hogy a cég ad magára valamit vagy nem, amíg oldalanként 5-8-10.000-et perkál nekem egy szó nélkül addig kit érdekel milyen a cég?
fel se állok a gép mellől, és múltkor egy nap alatt lazán 80.000-at kerestem.
másnap nincs ennyi a havija, és 10 órát dobozokat pakol a teszkóban.
és még egyszer: úgy kerültem a céghez hogy küldtek anyagot és próbafordítást küldtem. ennyi.
majd "felvettek"(=feketén). nem vagyok senki senkije.
Magára valamit is adó cég ugyanis NEM fordíttat a szakfordítói végzettség nélküli középsulis "Pistikével".
Jaj, drága, legalább valós adatokkal kamuznál! :D
A hivatalos, "pecséttel ellátott" fordítás (pl.: bizonyítványok hiteles fordítása) sem kerül ~3500 forintnál többe oldalanként.
Ne fárassz már, hogy létezik olyan cég, ami SZÁMLA NÉLKÜL többet fizet neked, mint amit egy számlás fordításért fizetne (ami után még az áfát is visszaigényelhetné). :)
Menj vissza játszani a gépeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!