Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szakított velem, mert nem vagyok fenn se a facebook-on se semmi egyén ilyen hulladék oldalon és még mobilom sincs-ki mit szól ehhez? Csak ezért nem kellek?
A történet röviden (mert a szakítás szó talán túlzás) megismerkedtem egy lánnyal majd odáig jutottunk hogy egymás elérhetőségeinek cseréje jött volna a későbbi kontakthoz.
na most első körben megnézte volna a facebook oldalamat mondtam ott nem vagyok,erre kérdezte akkor hol vagyok fenn: twitter iwiw badoo? mondtam sehol semmi ilyen fostalicska oldalon nem vagyok fenn.
következő akkor skype? mondtam semmi ilyen sincs.
akkor add meg a mobilszámod!
mondtam sajnos nekem mobilom sincs.
és tényleg nincs!
van ipad-om, de az csak tablet telefonálni nem lehet vele.
hogy lejhet engem elérni?
hát van e-mail, és van vezetékes telefon otthon (mondjuk tény egész nap nem vagyok otthon, suli, edzés).
erre közölte mit hazudozok össze vissza ilyen ember nincs is akinek semmilye sincs.
és otthagyott.
pedig NEM HAZUDTAM.
minden igaz az utolsó szóig.
na most azért nem kellek mert nem állok be a sorba és nem birkáskodok a f**szbookon és nincs mobilom se-és nem anyagi okból nincs.
Már most olyan vagy, mintha a saját öregapád lennél...
Miért vagy ilyen antiszoc?
VAN munkahelyem.
Enélkül munkahelyed nem lesz soha.
nem nem gondolom.
de a mobilok előtt is éltek emberek és randik is voltak.
és nem volt se telefon se semmi.
megbeszéljük hogy este hatkor a blahán és ennyi.
nem kell ide semmi egyéb.
csaj majd levelezni fog veled,
Én is tapasztaltam már hasonlót társkeresőkön.
A csaj egyből le akar informálni azért kell neki. Lusta és így neki egyszerű lenne. A mai világban, ha valami túl bonyolult nem mennek bele. Mindenki a "könnyebb utat" választja, ami hosszútávon sok esetben biztosan nem lesz kifizetődő.
ja hát igen leülni és beszélgetni a másikkal az ugye idő és energia. és hát kinek van erre kedve igaz?
mennyivel jobb lenne egy f**szbook profil.
dugni azzal lehet nemde?
Mindenki a "könnyebb utat" választja, ami hosszútávon sok esetben biztosan nem lesz kifizetődő.
Na, 15-sel egymásra találtatok.. :)
(csak ő még üldözés mániás is) :)
Menjetek a hegyekbe ketten kecskepásztornak.
Arra nem is gondolsz, hogy még este, lefekvés előtt hallani szeretné a hangodat? Vagy hogy megbeszéltek egy találkát hatra, de lerobban egy busz/kocsija és felhívna, hogy "bocs, késem 10p-et", de Te meg mondjuk addigra lelépsz?
"de a mobilok előtt is éltek emberek és randik is voltak"
Szar is volt!
Megbeszéltétek, hogy ekkor és ekkor és ha közbejött valami, várhattál órákig, mert otthon már nem érted el, mert elindult, az úton pedig már nem tudtad.
Hány és hány órát várakoztam a hidegbe, és hány és hány órát vártak rám...
Nem sírom vissza azokat az időket.
És én is lepattintanálak azért, mert ENNYIT SE vagy képes megtenni egy kapcsolat gördülékeny működéséért. Akkoriban kényszer volt, most erre nem hivatkozhatsz.
(a közösségi oldalakért nem piszkálnék senkit, én se vagyok fent, de még ez is érthető valamilyen szinten. Annyi a hülye a világban és a többségüket ki lehet szűrni egy profilátnézéssel.)
minek használsz internetet?
beszéld meg ezt magaddal, ne velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!