Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szakított velem, mert nem vagyok fenn se a facebook-on se semmi egyén ilyen hulladék oldalon és még mobilom sincs-ki mit szól ehhez? Csak ezért nem kellek?
A történet röviden (mert a szakítás szó talán túlzás) megismerkedtem egy lánnyal majd odáig jutottunk hogy egymás elérhetőségeinek cseréje jött volna a későbbi kontakthoz.
na most első körben megnézte volna a facebook oldalamat mondtam ott nem vagyok,erre kérdezte akkor hol vagyok fenn: twitter iwiw badoo? mondtam sehol semmi ilyen fostalicska oldalon nem vagyok fenn.
következő akkor skype? mondtam semmi ilyen sincs.
akkor add meg a mobilszámod!
mondtam sajnos nekem mobilom sincs.
és tényleg nincs!
van ipad-om, de az csak tablet telefonálni nem lehet vele.
hogy lejhet engem elérni?
hát van e-mail, és van vezetékes telefon otthon (mondjuk tény egész nap nem vagyok otthon, suli, edzés).
erre közölte mit hazudozok össze vissza ilyen ember nincs is akinek semmilye sincs.
és otthagyott.
pedig NEM HAZUDTAM.
minden igaz az utolsó szóig.
na most azért nem kellek mert nem állok be a sorba és nem birkáskodok a f**szbookon és nincs mobilom se-és nem anyagi okból nincs.
Tudod kispajtás kicsit el vagy tévedve... De gondolom nem szellemi munkát végzel, így szerintem nem is baj, hogy ilyen a felfogásod...
Régen is voltak kapcsolatok, volt posta, de annak a kornak az volt a csúcstechnológiája, ma meg az internet, a mobiltelefon az... És nem ciki, ha használod őket...
A facebook sem szemét, csak ha Teleteszed azzal, akkor lesz az...
És igen, sosem árt ha van az emberhez egy közvetlen vonal, hogy elérjék... Az hogy Te nem tolerálod hogy szerinted "banális" dolgokkal is tfelhívnak, az nem az ő bajuk, hanem a tiéd, mert előbb-utóbb egyedül maradsz...
Sok sikert a magányodhoz!!!
"de a mobilok előtt is éltek emberek és randik is voltak - Szar is volt! "
Pont akkor volt a jó! Régen könnyebben egymásra találtak az emberek, manapság a haladás, modern, "fejlett"? kommunikáció korában majdhogynem teljességgel lehetetlen.
Ismerkedni már szinte sehol se lehet normál körülmények között, mert nem "illik"...
Azt azért had kérdezzem már meg, hogy ha valaki regisztrál egy közösségi oldalra, az miért evidencia, hogy ettől birkáskodni is KELL egyből?
Ha rendeltetésszerűen használod, akkor nem leszel birka, de mégis elérhető vagy, többféle platformon is. Ennyi.
Ráadásul már csak azért is furcsa, hogy ennyire kötöd az ebet a karóhoz, mert pont az élet mutatta meg neked, hogy azért ennél egy kicsivel rugalmasabbnak kellene lenned. Ne nekünk bizonygasd, hogy lehet ezek nélkül élni, hanem a nőnek, aki elhajtott, vagy akik ezután fognak.
A normális, de kissé maradi embereknek annyi. - Ez van sajnos.
A nők nagy része nem normális.
Ezek a közösségi oldalak se ingyenesek. A személyes adataiddal és a szokásaid kiismerősével, valamint reklámok nézésével fizetsz. Ezáltal kiszolgáltatottá válsz nekik és másoknak, csak ezt a kevésbé okos emberek valahogy nem veszik észre.
25: várj, kitalálom: és még figyelnek is Téged... :D
Hangokat nem szoktál hallani a fejedben?
"Pont akkor volt a jó! Régen könnyebben egymásra találtak az emberek, manapság a haladás, modern"
fogadjunk te nem éltél akkor :D
Egy társadalomnak szabályai vannak, a benne való boldoguláshoz muszáj magadévá tenni bizonyos dolgokat, ez mindig így volt az adott kornak megfelelően. Nem muszáj ezeket elfogadni, de akkor cserébe ne várd el, hogy a társadalom tagja leszel. Adni is kell, nem csak kapni. És ez nem "beállunk a sorba"-maszlag, ez az együttélés alapja. Ha majd egyedül élsz az erdőben, az emberi kapcsolatok szabályait majd te szabod (mivel nem lesz más ember rajtad kívül).
A jelenlegi helyzetben a mobilitás, az internetes elérhetőség egy fontos, praktikus(!) dolog. Nem muszáj a közösségi oldalakan majomkodásra használni, de gondolom, aki nem is tudná másra, abban fel sem merül, hogy lehet értelmesen is... Sőt! Ha azért nem használod ezeket, mert más (hogyan) használja, az pontosan ugyanolyan függőség, mintha azért használnád, mert más is. Egy fikarcnyival sem jobb, mint a csücsörítős pózolós lájkmániás libák.
Meg ugye amit kiemeltem, a praktikusság. Ha te direkt megnehezíted a saját életed, ám legyen, de ne csodálkozz, ha más ehhez nem asszisztál. Tudod, a civilizáció is kb erről szól, fejlődésről, egyszerűsítésről, könnyítésről. A "régen" is egy nagyon-nagyon fejlett hely a "még sokkal régebben"-hez képest. Miért pont a "régen"t választottad referenciaként, és miért nem a "még sokkal régebben"t? Miért nem azt mondod, hogy az őskorban semmilyen párkapcsolati cucc nem volt, csak ettek-ittak-dugtak, mint az állatok?
Szóval a lényeg: ha elzárkózol valami elől, mert nem tetszenek a hátrányai, akkor ne legyél felháborodva ha ugyanazzal a mozdulattal az előnyei is eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!