Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszerűen imádom a barátnőmet, butaság lenne idővel eljegyezni?
Mert egyszerűen imádom. Fél éve vagyunk csak együtt, tudom hogy ez semmi, de ő az első lány akibe képes voltam beleszeretni. 25 vagyok. Ha ő nincs még mindig elég nőgyűlölő lennék ,mert rendesen megvolt a véleményem az átlag lányokról. Ő egy nagyon különleges lány, nem is ismertem soha hozzá hasonlót, az egyénisége számomra tökéletes és sohasem veszekszünk, mindent megbeszélünk. Tudom hogy manapság ciki a házasság és én elzárkóztam tőle korábban, de valamiért egy belső vágyam, hogy gyűrűt húzzak az ujjára.
Gondoltam várok még max egy évet és megteszem.
Kapkodás lenne?
Ahogy érzed...!
Nem hiszem, hogy itt a válaszolóknak kellene eldönteni a gyk-n!
Én az első összezörrenést megvárnám. Hülyén hangzik, de ki kell tapasztalnotok, hogy milyen is az, amikor tényleg összevesztek. Amikor én és a párom fél évesek voltunk, nem gondoltam volna, hogy valaha is veszekednénk, mert annyira jól elvoltunk együtt. Mindent megbeszéltünk, és alapból nem veszekedős ő se, és én sem.
De aztán egyszer mégis összebalhéztunk, és én igazából onnantól tudtam, hogy igen, ő az igazi.
Egy évet szerintem mindenképp várj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!