Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem zavarhatják az ilyenek a barátnőmet? Egyszerűen nekem sok, nézni is. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy van egy legjobb barátnőm. Mindketten 19 évesek vagyunk. Már több mint 10 éve ismerjük egymást, de soha nem mentünk még együtt bulizni. Ennek a fő oka az volt, hogy ő szeret bulizni, én meg kevésbé. Szóval tegnap elmentem vele, kicsit kikapcsolódni. 4-en voltunk, ő, a barátja, és a barátom meg én. Tudtam mindig is, hogy nem féltékeny, de még talán egy kicsit sem. Tegnap már megvolt a jó a hangulat, ültünk négyen egy asztalnál, és odajött egy csaj. Leült a barátnőm pasija mellé, elkezdte ölelgetni, puszilgatta meg minden. Kérdeztem a barátnőmet, ő ismeri a lányt? Aztán azt mondta hogy nem,fogta magát és elrángatott táncolni. Nem nagyon tudtuk a barátommal hova tenni a dolgokat. Aztán volt egy másik csaj, akkor táncoltunk négyen lent, és beállt a csaj a barátnőm elé, és onnantól ő táncolt a pasijával. Meg egy harmadik a pultnál flörtölt vele, úgy hogy mellett állt a barátnőm...Aztán kihívtam, kérdeztem tőle hogy őt nem zavarja, hogy más lánnyal táncol mást ölelget meg mással flörtöl? Aztán annyit mondott hogy megtanulta már, hogy ne vegye fel ezeket. Már négy éve vannak együtt, a srác 23 éves, és ennyi idősen , ennyi idő után már nem kéne annyival megtisztelni a másikat, hogy a szeme előtt nem flörtöl más csajokkal? Hogy nem zavarja ez, vagy ha zavarja, de nem mutatja ki, akkor miért nem tesz ellene, vagy miért nem mondja el mi bántja, de ez így szerintem, kívülállóként, nagyon gáz. Előre is köszi a válaszokat!
2011. júl. 23. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
megtalálta a zsák a foltját
2011. júl. 23. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

szinte mindig együtt megyek a párommal bulizni, de én is hagyom, hogy flörtölgessen más lányokkal is.

ez neki csak szórakozás, én is megnézek más pasikat, meg táncolok is velük.

Nem adott soha okot a bizalmatlanságra, ha valaki megtetszett neki, elmondta, hogy ha szabad lenne, el tudna vele képzelni ezt-azt, de így nem teszi.

Ez természetes ösztön, a pasikban azután is benne van, hogy hódítsanak, ha már párjuk van.

Ha úgy érezzük, messzire ment a másik, akkor megbeszéljük, de egy buliban nyugodtan táncoljon, beszélgessen mással is, az erről szól.

mellesleg ott vagyok én is, látom mit csinál, tehát... :D

sztem ez a barátnőd dolga, bízik annyira a barátjában, hogy úgy gondolja, nem csalja meg, és vlsz fordítva is így van.

sztem gázabb lenne, ha úgy csinálna, mint 1 barátnőm, aki már buliba sem engedi a párját, minden havernőre ok nélkül féltékeny (még rám is, pedig ott a párom) és emiatt állandóan veszekszenek...

21/L

2011. júl. 23. 17:15
 3/6 szamóca.. ***** válasza:
szerintem vannak emberek, akiknek lételeme ez a flörtölgetés, ami ilyen esetekben tényleg teljesen ártalmatlan. náluk jobb ha hagyod. és nem feltétlen rossz taktika, bár tényh ogy nehéz kideríteni hogy tényleg csak ártalmatlan flört-e. tőlem is távol áll, mert nekem nem lételemem ez, de tudom hogy van akinek igen. szerintem a barátnőd jól cisnálja - ha tányleg nem csalja meg a párja.
2011. júl. 23. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet néha be is vesznek valakit hármasba, csak te nem tudsz róla.. :D Amúgy nem tudom, én sem voltam féltékeny az előző barátomnál, de azért ezeket én sem tűrtem volna szó nélkül..
2011. júl. 23. 17:18
 5/6 anonim válasza:
100%
Hát én is 19 éves vagyok és lány és én sem vagyok féltékeny típus. De ez engem biztos zavarna.lehet h. a barátnős már csak megszokásból van együtt a pasijával és már nem szereti annyira.
2011. júl. 23. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
"Az ember megnézi az étlapot, de mégis otthon vacsorázik."
2011. júl. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!