Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem zavarhatják az ilyenek a barátnőmet? Egyszerűen nekem sok, nézni is. Bővebben lent!
szinte mindig együtt megyek a párommal bulizni, de én is hagyom, hogy flörtölgessen más lányokkal is.
ez neki csak szórakozás, én is megnézek más pasikat, meg táncolok is velük.
Nem adott soha okot a bizalmatlanságra, ha valaki megtetszett neki, elmondta, hogy ha szabad lenne, el tudna vele képzelni ezt-azt, de így nem teszi.
Ez természetes ösztön, a pasikban azután is benne van, hogy hódítsanak, ha már párjuk van.
Ha úgy érezzük, messzire ment a másik, akkor megbeszéljük, de egy buliban nyugodtan táncoljon, beszélgessen mással is, az erről szól.
mellesleg ott vagyok én is, látom mit csinál, tehát... :D
sztem ez a barátnőd dolga, bízik annyira a barátjában, hogy úgy gondolja, nem csalja meg, és vlsz fordítva is így van.
sztem gázabb lenne, ha úgy csinálna, mint 1 barátnőm, aki már buliba sem engedi a párját, minden havernőre ok nélkül féltékeny (még rám is, pedig ott a párom) és emiatt állandóan veszekszenek...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!