Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék valami nagyon jó ajándékot venni a páromnak. Tudom, hogy szereti a motorokat, de fogalmam sincs, hogy neten hol lehet beszerezni KTM-es pólót, vagy olyat ami motorokkal kapcsolatos. Tudna nekem valaki segíteni? Esetleg valami olyan ajándék ötlet, ami minden pasinak tetszik? SOS

2013. dec. 3. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy sima pólót és vasaltatsz rá mintát! Wááááóóóóó
2013. dec. 3. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy modell motornak biztos örülne:

[link]

2013. dec. 3. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

google a barátod,keress rá és kidob egy csomó oldalt

írd be: KTM póló

beregizel a webshopba és megrendeled,kihozzák,kifizeted,átadod,mindenki boldog :D

2013. dec. 3. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ez jó ötlet. Azt hiszem én is rátudom vasalni, hallottam erről, csak azt nem tudom, hogy hogy lehet olyan cuccot beszerezni, amit rá kell vasalni. Ebbe tudtok segíteni?
2013. dec. 3. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
ba..eg használd már azt a k..rva googlit!!!!
2013. dec. 3. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!