Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihozta belőlem a bizalmatlanságot?
Jártam már én is hasonlóan. Nem akarta az illető hogy teljesen kiismerjem. Mindig voltak apró kis titkai. Mindig más nőkkel látták, persze mindig valamilyen magyarázat született hogy honnan ismeri a nőt. Aztán később már más magyarázat volt rá.
Ennek a folyamatnak az a vége amikor olyasmit tagad le amikor te is ott voltál és ezt idővel elfelejti, és így tagadja le a sztorit, vagy másképp magyarázza.
Te meg bizonygatod neki hogy "hát én is ott álltam basszus, én is láttam mi történt", és még akkor is téged hoz ki féltékenynek, rosszindulatúnak, vagy csak bolondnak aki beképzeli magának ezeket.
Így lesz például egy kiegyensúlyozott, alapjáraton nem féltékeny emberből egy idegbeteg féltékenykedő hárpia. Mert a másik fél viselkedése hozza ezt ki, vagyis triggerel.
1-es nem! Soha senkivel nem tapasztaltam ezt!
2-es igen, szerintem is, mert ez csak vele kapcsolatban alakukt ki bennem.
3-as, nem lettem hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!