Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihozta belőlem a bizalmatlans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihozta belőlem a bizalmatlanságot?

Figyelt kérdés
45 éves múltam, nő vagyok. Koromnàl fogva, elég jó önismerettel rendelkezem. Voltam házas is, és voltak hosszú távú kapcsolataim. Egyikben sem voltak bizalmi problémáim. Jelenleg 6 hónapja vagyok kapcsolatban egy férfival, akiben egy idő után elkezdtem nem bízni. Következetlen, és gyakran ellentmondásba keveredik saját magával. Ugyanarról a dologról mást és más állít, sosem ugyanazt. A zsigereimben érzem, hogy nem bízhatok benne. Amikor finoman közlöm, hogy előzőleg nem ezt mondtad az adott dologgal kapcsolatban, akkor arra nem hajlandó reagálni. Soha nem voltam bizalmatlan egy kapcsolatomban sem, de ő kihozza ezt belőlem. Lehetséges ez?
ma 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok ebben hinni... Azt el tudom képzelni, hogy volt egy józan gondolkodásod, egy bizalmatlanságra való hajlamod, és mivel ezek a feltételek meghiusultak, ami a felé mutatott bizalmad adta...
ma 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lettél bizalmatlan úgy általában, csak benne nem lehet megbízni.
ma 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már én is hasonlóan. Nem akarta az illető hogy teljesen kiismerjem. Mindig voltak apró kis titkai. Mindig más nőkkel látták, persze mindig valamilyen magyarázat született hogy honnan ismeri a nőt. Aztán később már más magyarázat volt rá.

Ennek a folyamatnak az a vége amikor olyasmit tagad le amikor te is ott voltál és ezt idővel elfelejti, és így tagadja le a sztorit, vagy másképp magyarázza.

Te meg bizonygatod neki hogy "hát én is ott álltam basszus, én is láttam mi történt", és még akkor is téged hoz ki féltékenynek, rosszindulatúnak, vagy csak bolondnak aki beképzeli magának ezeket.

Így lesz például egy kiegyensúlyozott, alapjáraton nem féltékeny emberből egy idegbeteg féltékenykedő hárpia. Mert a másik fél viselkedése hozza ezt ki, vagyis triggerel.

ma 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es nem! Soha senkivel nem tapasztaltam ezt!

2-es igen, szerintem is, mert ez csak vele kapcsolatban alakukt ki bennem.

3-as, nem lettem hárpia.

ma 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!